ÄIDIT JA LAPSET – MOTHER AND CHILD

Kolme naista, joiden kaikkien elämää on koskettanut syvästi yksi yhtenäinen tekijä: adoptio. Karen (Annette Benning) sai lapsen 14-vuotiaana ja luopui siitä synnytyksen jälkeen – siitä lähtien häntä on vaivannut tytär, jota hän ei koskaan tuntenut. Elizabeth
(Naomi Watts) varttui adoptiolapsena; hän on älykäs ja kunnianhimoinen asianajaja, mutta paatunut erakko yksityisessä elämässään. Lucy (Kerry Washington) on juuri aloittamassa aviomiehensä kanssa adoptioprosessia – ja etsii lasta, jonka kasvattaa omanaan.

Vaikka Karen ja Elizabeth eivät tunnekaan toisiaan, he molemmat taistelevat samankaltaisten menneisyyden aiheuttamien henkisten seuraamuksien kanssa: he suhtautuvat vaivaantuneesti henkilökohtaisiin sitoumuksiin ja molemmat ovat mieltyneet katkeruuden sävyttämään yksinäisyyteensä. Samat vastaamattomat kysymykset vaivaavat molempia naisia: kuka on se äiti tai tytär, jota en koskaan tavannut? Olisiko hänen etsimisensä virhe? Voiko anteeksiantoa löytää tai antaa?Lucylle, joka kovasti haluaa äidiksi, adoptio on sekä suuri toivo että pelottava loikka tuntemattomaan.

Huumorin ja paatoksen sävyttämä ÄIDIT & LAPSET valottaa sekä kadotettujen että löydettyjen perheiden monimutkaista tunne-elämää. Elokuvan huikeaan tähtikaartiin kuuluvat myös Samuel L. Jackson, Jimmy Smits ja David Ramsey.

Luokka:
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
DVD429625
Ääni
englanti DD 2.0
Kesto
122 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
12
Tekstitys
suomi, tanska
Genre
Draama
Alkuperäisnimi
Mother & Child
Valmistumisvuosi
2009
Studio/Jakelija
SF FILM