Balan Wonderworld

BALAN WONDERWORLD on ihmeellinen toimintahyppely, jonka teema keskittyy Balan-teatterin ympärille. Arvoituksellisen maestro Balanin johtaman show’n tähdet, Emma ja Leo, käyttävät useiden persoonallisten asujen erikoiskykyjä seikkaillessaan Wonderworldin omituisessa mielikuvitusmaassa. Täällä tosimaailman muistot ja maisemat yhdistyvät ihmisten tärkeinä pitämiin asioihin.

Tähtiämme odottaa Wonderworldissä 12 tarinaa, joista jokainen on omalla tavallaan outo. Ne tutkivat näiden sokkelomaisten kenttien jokaista nurkkaa ja ovat täynnä monenmoisia temppuja ja ansoja, mikä johdattaa jokaisen tarinan sydämeen.

Wonderworld sijaitsee ihmisten sydämissä ja mielikuvituksessa

Tarinan miljöö on Wonderworldin fantastinen ja omituinen maa; paikka missä ihmisten onnelliset ja positiiviset muistot sekoittuvat huoliin ja negatiivisuuteen.

Salaperäinen klovni Balan johdattaa Leon ja Emman Wonderworldiin, missä he matkaavat selvittämään, mikä on heille tärkeää.

Ennen kuin he voivat palata tosimaailmaan, heidän on palautettava sydämensä takaisin tasapainoon…

Avaat yli 80 asulla kaikki toimet, mitä voisit ikinä haluta!

Show’n tähdet voivat käyttää Wonderworldin asukkien voimia pukeutumalla heidän värikkäisiin asuihin, ja niitä on kokeiltavana yli 80!

Murskaa vihollisesi, kävele ilmassa, pysäytä aika tai manipuloi kaikenlaisia esineitä… mahdollisuudet ovat loputtomat uuden asun poimiessasi.

Kaksi legendaarista luojaa palaa yhteen!

Saapukaa kaikki nauttimaan Square Enixin tarinankerronnan huipentumasta legendaarisen Naka Yujin luomassa toiminnantäyteisessä ihmemaailmassa.

Naka Yuji ja Oshima Naoto yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa 20 vuoteen muodostamalla BALAN COMPANY -tiimin, jonka perustana on yhdistää toimintapelien kehitys ja video- ja musiikkituotannon ammattilaiset, niin yhtiön sisäpuolelta kuin ulkopuolelta.

Kahden pelaajan paikallinen kaveripeli

Nauti entistä ihmeellisemmästä seikkailusta, kun yksi pelaaja ohjaa Leoa ja toinen Emmaa kahden pelaajan paikallisessa kaveripelissä. Tehkää yhteistyötä yhdistämällä kahden eri asun kykyjä, jotka avaavat varmasti uusia polkuja vaeltaessanne läpi Wonderworldin!

Luokat: , ,
Formaatti: NSW
Tuotetunnus
1159863
Ikäraja
7
Julkaisupäivä
3.2.2023
Alkuperäisnimi
Balan Wonderworld
Studio/Jakelija
EXCALIBUR MEDIA
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
5021290089358