Bassmaster Fishing Deluxe 2022

Bassmaster Fishing Deluxe 2022
Deluxe Edition -sisältää Bassmaster Fishing 2022 -pelin, Bassmaster Fishing 2022 -venekuosin, B.A.S.S.-merkkisiä esineitä ja varusteita sekä pelinsisäisiä Deluxe Edition -haasteita.
Bassmaster Fishing 2022 Deluxe Edition on kilpasarjan virallinen videopeli, joka tuo mukanaan kilpakalastuksen ja sen mukanaan tuoman jännityksen ruudullesi.
Sukella täysin lisensoituun sisältöön Bassmaster-sarjassa amatööri- ja eliittitapahtumissa.
Peli sisältää 8 todellista kalastuspaikkaa aina järvistä jokiin, joissa on tarjolla eri kalalajeja.
Voit nyt ensimmäistä kertaa haastaa 10 ammattilaiskalastajaa Elite Tourilta kahdeksassa erilaisessa aidossa kalastuspaikassa tai pelata yhtenä heistä.
Nouse sijoituksissa, ansaitse sponsoreita ja etene B.A.S.S.-urallasi, jotta sinusta tulee Bassmaster Classic Champion.
Tai lähde vesille ja kilpaile muita pelaajia vastaan erilaisissa uusissa massiivisissa moninpelimuodoissa, jotta voit nousta maailmanlaajuisessa pistetaulukossa.
Uratilassa kilpailet sarjoissa, kuten College Series, Opens ja Elite Series ja etene Bassmaster Classic -turnaukseen, jotta voit nousta mestariksi.
Haasta 10 ammattilaiskalastajaa, kuten Scott Martin, Hank Cherry ja 8 muuta virallista ammattilaiskalastajaa, tai pelaa yhtenä heistä.
Kokeile lukuisia Bassmaster Fishing 2022 -verkkopelimuotoja.
Nouse maailmanlaajuisessa pistetaulukossa, hyppää alustojen välisiin pelitiloihin tai ole mestari Bassmaster Royale -pelimuodossa.

Luokat: , ,
Formaatti: PS4
Tuotetunnus
3HD691155
Ikäraja
3
Julkaisupäivä
11.2.2022
Alkuperäisnimi
Bassmaster Fishing Deluxe 2022
Studio/Jakelija
3HD
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
5060206691155