BIG LITTLE LIES 1. KAUSI

Ystäväkolmikon lapset aloittavat samalla ykkösluokalla. Ensimmäisen päivän päätteeksi yksi lapsista vaikuttaa satuttaneen toista, mikä tuo pintaan vanhoja ja uusia kaunoja. Paikka on Monterey, vauras kalifornialainen pikkukaupunki, jossa kulisseja pidetään tukevasti pystyssä. Naiset näkevät hulppeilta parvekkeiltaan, kuinka meri loiskii rantakallioihin. Lapset ovat kauniita ja viinilasit täynnä.

Big Little Lies -sarja edustaa samaa idyllin murtumisen kuvausta kuin Täydelliset naiset ja The Affair. Murtumat ovat niin koko yhteisöä koskettavia kuin henkilökohtaisia. Iltaisin yksi äideistä piilottaa aseen tyynynsä alle, päivisin toinen peittää mustelmansa pitkiin hihoihin.

HBO:n seitsemänosainen minisarja tulvii tähtiä. Reese Witherspoon näyttelee kotiäiti Madelinea, joka yrittää hallita perheensä lisäksi koko yhteisöä. Nicole Kidman näyttelee Celesteä, joka on avioliiton myötä luopunut urastaan ja itsenäisyydestään. Shailene Woodley taas on toisia äitiä nuorempi ja köyhempi yksinhuoltaja Jane, kaupungin uusi tulokas.

Takaumana tapahtuvaa kerrontaa rytmittävät oppilaiden vanhempien ja henkilökunnan haastattelut. He kertovat vuorollaan poliisille, kuinka Madeline kuvittelee olevansa kuningatar, kuinka Janessa on jotain epäilyttävää ja kuinka Celesten avio-onni lienee näyteltyä. Nämä tolkun ihmiset näyttäytyvät jakso jaksolta pikkumaisimmilta ja pahantahtoisemmilta.

Vaikka Big Little Lies pimittää väkivallan syyn loppuun saakka, alkavat kaikki pikkuhiljaa näyttää syyllisiltä – jos ei murhaan, niin vähintään valheisiin ja juonitteluun.

Luokat: ,
Formaatti: DVD
Yksinmyyntinimikkeemme: saatavissa kirjastoille vain Elokuvapalvelusta.
Tuotetunnus
FP90179762
Ääni
englanti
Kesto
70 minuuttia
Levyjä
3
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
TV-sarja
Julkaisupäivä
25.10.2017
Alkuperäisnimi
Big Little Lies S1
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Valmistumisvuosi
2017
Studio/Jakelija
FOX
EAN
7340112736460