BUBBLE GUPPIES 1. kausi, osa 2: Rakennetaan rakennus

Tervetuloa vedenalaiseen kouluun! Tapaa pirtsakka Molly, pöhkö Gil, kekseliäs Coby, blondi Deema, kiltti Oona, neropatti Nonny, suloinen Kuplamusti ja heidän avulias opettajansa. Koulussa he saavat oppia monia jänniä asioita! Yhdessä he laulavat ja tanssivat popin, rockin ja hip-hopin tahdissa.

Bubble Guppies on näyttävä lastensarja, jossa ryhmä eskarilaisia seikkailee vedenalaisessa maailmassa. Uteliaat eskarilaiset eksyvät ihmeellisille seikkailuille, joissa he oppivat uusia ja ihmeellisiä asioita maailmasta.

Sisältää 2 jaksoa:

Rakennetaan rakennus: Tästä tulee kaikkien aikojen paras koirankoppi! Mutta ennen kuin Kuplamusti voi muuttaa sinne, Bubble Guppiesien on laitettava suojakypärät päähän ja käärittävä hihat. Rakennustyöt voivat alkaa!

Äkäevä: Bubble Guppiesin ravintolasta saat ”kuvapizzaa” ja hymyn huulillesi. Bubble Guppiesit valmistautuvat palvelemaan tähän mennessä hankalinta asiakastaan, herra Äkäevää, ohjaamalla vieraat pöytiin ja laittamalla ruokaa. Onko ruokalistalla jotakin, joka saa herra Äkäevän hyvälle tuulelle?

Luokka:
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
FP30180551
Ääni
Dolby Digital 2.0 suomi, ruotsi
Kesto
43 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
S
Tekstitys
ei tekstitystä
Genre
Animaatio
Julkaisupäivä
27.3.2017
Alkuperäisnimi
BUBBLE GUPPIES S1: Vol. 2
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Valmistumisvuosi
2011
Studio/Jakelija
FOX-PARAMOUNT
EAN
7340112732721
Musiikki
Andrew Hugget