CAPRINON IHMEELLISET SEIKKAILUT 3

Tässä DVD-julkaisussa nähtävät elokuvat on digitaalisesti restauroitu. Koskaan ennen niitä ei ole nähty kuvanlaadultaan yhtä terävinä, vakaina ja värikkäinä! Elokuvien jokainen kohtaus on mukautettu nykyiseen laajakuvaformaattiin, ja osa niistä on manuaalisesti ja taiteellisesti laajennettu, jottei kuvainformaatiota jäisi puuttumaan. Myös elokuvien ääni on läpikäynyt perusteellisen muutoksen. Elokuvat voi nyt ensimmäistä kertaa kuulla stereona ja Dolby Digital 5.1 -versioina.

Tuhkajussi tapaa metsässä asuvan kääpiön ja saa tältä palkkioksi hyväsydämisyydestään laivan, joka voi seilata niin maalla, vedessä kuin ilmassakin. Tuhkajussin tapaamat auttajat ovat hekin omalta osaltaan ihan yhtä avuliaita, mutta aivan toisella tapaa.

Ketun leski istuu tuvassaan ja odottaa kosijoita: suurta karhua, vihaista sutta ja avuliasta kettua, joka pelastaa sata vuotta nenästään kantoon juuttuneena olleen eukon. Ja jänis on iloinen ja hyppii ja loikkii sinne tänne.

Matkamiehellä on vaikeuksia löytää yösijaa. Lopulta hän päätyy nurkassa riippuvan Talon seitsemännen isännän luo – ja saa siitä ansaitsemansa palkkion.

Näiden tuttujen tarinoiden lisäksi mukana on myös hauska tarina Musiikkia ullakolla. Se on musikaalinen fantasiatarina Larsista ja Lotesta, jotka Nukkumatti vie merkilliseen seikkailuun isän vanhalla ullakolla. Siellä vanhat soittimet heräävät eloon, ja lapset pääsevät konserttisaliin aivan erityiseen konserttiin.

Musiikkia ullakolla on vuodelta 1950 ja Norjan ensimmäinen 35-millinen värifilmi. Pitkään luultiin, että värit olisivat iäksi kadonneet, mutta ne on onnistuttu pelastamaan yhteistyössä Norjan elokuvainstituutin kanssa, ja nyt elokuvan voi taas nähdä kaikissa väreissä.

Luokka:
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
DVD410687
Ääni
suomi, ruotsi, tanska
Kesto
63 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
3
Tekstitys
ei tekstitystä
Genre
Lasten animaatio
Alkuperäisnimi
Caprinos Eventyrlige Verden 3
Valmistumisvuosi
2005
Studio/Jakelija
SF FILM