CHICK TRIPLE BOX: American Gigolo/Ghost – Näkymätön rakkaus/Upseeri ja herrasmies

American Gigolo: Julian Kay (Richard Gere) on viettelyn mestari. Hän on älykäs, karismaattinen mies, joka tietää mitä naiset haluavat. Hänet. Hän on maksullinen rakastaja, josta varakkaat naiset ovat valmiita maksamaan suuria summia. Hänen luksuselämänsä kokee haaksirikon, kun hän ryhtyy myrskyisään suhteeseen senaattorin vaimon (Lauren Hutton) kanssa ja kun yksi hänen korkean profiilin asiakkaistaan murhataan. Julianista tulee pääepäilty. Kun poliisi alkaa kiristää silmukkaa, hän huomaa olevansa yksin eikä pysty puhdistamaan mainettaan. Hän ei halua pilata sen ainoan naisen elämää, joka ei ole häntä hylännyt. Paul Schraderin (Taksikuski) ohjaamassa elokuvassa Richard Gere hehkuu roolissa, joka teki hänestä tähden.

Ghost – Näkymätön rakkaus: Mieti koskettavinta rakkaustarinaa, jonka olet koskaan nähnyt. Mieti vielä samaan aikaan älykkäintä komediaa, hämmästyttävintä yliluonnollista tarinaa ja upeaa mysteeritrilleriä. Saitko tulokseksi neljä eri elokuvaa? Vai kuulutko kenties niihin miljooniin faneihin ja kriitikoihin, joiden mieleen tuli Ghost – kenties vuoden 1990 paras elokuva? Ghost yllättää sinut, ilostuttaa sinua ja saa sinut uskomaan. Patrick Swayze näyttelee haamua, joka muodostaa tiimin selvänäkijän (Oscar-voittaja Whoopi Goldberg) kanssa löytääkseen totuuden murhastaan – ja pelastaakseen oman rakkautensa (Demi Moore) samalta kohtalolta. ”Viidakkorumpu kertoo, että Ghost on rakkaustarina, joka on pakko nähdä”, kirjoittaa Entertainment Weekly. Samat sanat!

Upseeri ja herrasmies: Aina joskus joku elokuva onnistuu todella saamaan yleisön otteeseensa. Upseeri ja herrasmies on tällainen elokuva. Se on ajaton tarina rakkaudesta, ystävyydestä ja kasvusta. Yksinäinen susi Zack Mayo (Richard Gere) tulee upseerikouluun tarkoituksenaan kouluttautua laivaston lentäjäksi. Kolmentoista kiduttavan viikon aikana hän oppii kurin, rakkauden ja ystävyyden tärkeyden. Louis Gosset Jr. voitti Oscar-palkinnon loistavasta roolistaan kovaotteisena kouluttajana, joka opettaa Zackille, ettei yksikään mies voi selvitä läpi elämän yksin. Kun Gosset yrittää varoittaa nuorta upseeria paikallisista tytöistä, jotka tekevät mitä tahansa saadakseen itselleen pilotin aviomieheksi, Zack rakastuu yhteen tytöistä (Debra Winger). Hänen kurssitoverinsa (vaikuttava David Keith) kokee sen sijaan hyvin toisenlaisen kohtalon. Upseeri ja herrasmies on rikas ja tyydyttävä tarina, joka tarjoaa koskettavia esityksiä, jotka pysyvät mielessäsi pitkään vielä elokuvan loppumisen jälkeenkin.

Luokka:
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
DV4002436
Ääni
englanti
Kesto
352 minuuttia
Levyjä
3
Ikäraja
15
Tekstitys
kaikissa ainakin suomi, ruotsi, tanska, norja, englanti
Genre
Draama
Alkuperäisnimi
Chick Triple: American Gigolo/Ghost/An Officer and a Gentleman
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Valmistumisvuosi
1980, 1990, 1981
Studio/Jakelija
FOX-PARAMOUNT
EAN
7332431031722
Musiikki
Giorgio Moroder/Maurice Jarre/Jack Nitzsche