Cobra Kai 2: Dojo’s Rising

Cobra Kai 2: Dojo’s Rising
Rekrytoi, harjoittele, taistele – All Valley odottaa Sinua.
Eagle Fang, Cobra Kai, Miyagi-do – mikä on sinun dojosi?
Matkasi alkaa tästä valinnasta ja tehtävänäsi on rekrytoida vahvin tiimi, hioa omaa taistelutyyliäsi ja vakiinnuttaa dojosi asema ja perintö All Valley Karate Grand Champion -mestarina!
Hyppää tarinatilaan ja eläydy jännittävään uuteen All Valley Tournament -turnaukseen liittyvään tarinaan, koe uudelleen sarjan legendaarisimmat hetket Cobra Classics -tilassa ja paljon muuta!
Valitse Eagle Fang, Cobra Kai tai Miyagi-do, aloita harjoittelu, rekrytointi ja taistelu vahvimman dojon asemasta senseisi opastuksella ja sinetöi perintösi All Valley Tournament Grand Champion -mestarina.
28 pelattavissa olevaa hahmoa – valitse omat suosikkisi sarjan laajasta hahmokaartista ja hyödynnä hahmojesi erikoiskykyjä ja -taitoja tielläsi voittoon!
Kasvata taitojasi keräämällä chi-energiaa ja kolikoita. Rekrytoi dojoosi uusia jäseniä ja anna heidän voimiensa vahvistaa myös itseäsi rakentaessasi dojostasi todellista jättiläistä.
Hyppää mukaan verkkoturnaustilaan ja kilpaile All Valley Tournament -turnauksessa. Varmista asemasi kaikkien aikojen mestarina raivaamalla tiesi voittoon.

Luokat: , ,
Formaatti: PS4
Tuotetunnus
3HD300012
Ikäraja
12
Julkaisupäivä
8.11.2022
Alkuperäisnimi
Cobra Kai 2: Dojo's Rising
Studio/Jakelija
3HD
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
5060968300012