COWBOYS & ALIENS (BLU-RAY)

Yhdessä huipputekijöiden Steven Spielbergin, Ron Howardin, Brian Grazerin, Alex Kurtzmanin ja Roberto Orcin kanssa Favreau on luonut aivan uudenlaisen toimintatrillerin joka vie katsojat vanhaan länteen, jossa yksinäinen cowboy johtaa nousua maailmamme rajojen ulkopuolelta tulevaa uhkaa vastaan.

Vuosi 1873. Arizona. Menneisyytensä unohtanut muukalainen (Craig) osuu kovaan Absolutionin aavikkokaupunkiin. Ainoa vinkki menneisyydestä on hänen ranteessaan oleva omituinen metallinen ranneke. Hän huomaa, että Absolutionin asukkaat eivät ota lämpimästi vastaan vieraita eikä kukaan liiku ulkona ilman rautanyrkkisen eversti Dolarhyden (Ford) käskyä. Kaupunki elää pelon vallassa.

Absolution on kuitenkin kokemaisillaan lähes käsittämätöntä pelkoa kun tuhoajat taivaalta hyökkäävät kolkkoon kaupunkiin. Henkeäsalpaavalla nopeudella alas syöksyvät ja sokaisevilla valoilla avuttomia yksitellen kaappaavat hirviöt ovat jotain, mitä kaupunkilaiset eivät ole koskaan nähneet.

Nyt asukkaiden torjuma muukalainen onkin heidän ainoa toivonsa. Aseenheiluttaja alkaa hiljalleen muistaa kuka hän on ja missä hän on ollut ja tajuaa tietävänsä salaisuuden, joka saattaa antaa kaupungille mahdollisuuden taistella ulkoavaruuden voimia vastaan. Vaikeasti käsiteltävän matkalaisen Ellan (Olivia Wilde) avulla hän kokoaa entisistä vihollisista – kaupunkilaisista, Dolarhydestä poikineen, lainsuojattomista ja apassisotureista – koostuvan porukan, jossa jokainen on kuolemanvaarassa. Yhdistäen voimansa yhteistä vihollista vastaan he valmistautuvat eeppiseen selviytymistaisteluun.

**** Suoraviivainen ja teeskentelemätön toimintaelokuva, jonka omaperäinen yhdistelmä lännenelokuvaa ja tieteisfantasiaa toimii yllättävän mallikkaasti.
-FILMIFIN.COM

Luokka:
Formaatti: BLU-RAY
Tuotetunnus
BR1207648
Ääni
Englanti - DTS 6.1, DTS HD - Master Audio
Kesto
118 minuuttia
Levyjä
2
Ikäraja
15
Tekstitys
Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi
Genre
Toiminta
Valmistumisvuosi
2011
Studio/Jakelija
FOX-PARAMOUNT