EMMERDALE 1 (3 DVD)

Tästä se kaikki alkoi Suomen TV:ssä! Ensimmäiset dramaattiset Emmerdale-jaksot! Kolmen DVD-levyn tallenne sisältää sarjan Suomessa esitetyt jaksot 1-20.

Vihdoin suomalaiskatsojalla on mahdollisuus nähdä DVD:llä ensimmäisiä MTV3:lla vuonna 1997 esitettyjä Emmerdalen jaksoja. Tätä kotimaassaan Britanniassa huippusuosittua saippuasarjaa katsoo yhä sen 40-vuotisen historian jälkeen monimiljoonainen yleisö ja se on voittanut muun muassa arvostetun BAFTA-palkinnon. Suomessakin Emmerdale on ollut pitkään katsotuin ulkomainen sarja.

Kolmella levyllä tapaat Kartanon uudet omistajat, Taten nousukasperheen, jonka tyyli ravistelee perinteisen yorkshireläiskylän elämänmenoa. Lankeaako nuori leski Kathy Merrick koppavan Chris Taten kosiskeluun? Sugdenin pojat Jack ja Joe kiistelevät Annie-äidin suruksi Emmerdalen tilan hoidosta. Beckindalen kyläpubia Villapakkaa isännöivät Amos Brearly ja Henry Wilks. Alan Turner hoitaa kala- ja riistatilaa ja Seth Armstrong on riistanvartija. Eric Pollard on luihu antiikkimeklari.

Loppuunmyyntitarjous – valikoimista poistuva tuote. Saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.

Luokat: ,
Formaatti: DVD
Yksinmyyntinimikkeemme: saatavissa kirjastoille vain Elokuvapalvelusta.
Tuotetunnus
DVD219000
Ääni
Englanti: Stereo
Kesto
491 minuuttia
Levyjä
3
Ikäraja
12
Tekstitys
suomi
Genre
TV-Sarja, Draama
Alkuperäisnimi
Emmerdale
Alkuperämaa
Englanti
Valmistumisvuosi
1989-1990
Studio/Jakelija
MMT LAUKKANEN
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
6430052190000