Paikanvaraus

Eurotalk Talk Now Arabia (yleisarabia) *POISTUVA TUOTE*

Talk Now! tarjoaa parhaan mahdollisen alun vieraan kielen oppimiselle, ja se soveltuu turisteille, liikematkustajille, koululaisille, opiskelijoille ja perheille – kenelle tahansa, joka haluaa aloittaa uuden kielen oppimisen. Se tarjoaa vasta-alkajille tehokkaan interaktiivisen (ja koukuttavan) tavan oppia.

Talk Now! -ohjelmaa on myyty maailmanlaajuisesti noin 10 miljoonaa kappaletta, mikä tekee EuroTalkista maailman myydyimmän vasta-alkajille suunnatun kieliohjelmiston.

Miten se toimii?

Talk Now! pureutuu vieraan kielen perusasioihin käytännönläheisten harjoitusten avulla ja tarjoaa hauskan johdatuksen keskeiseen sanastoon ja sanontoihin. Jos otat haasteen vastaan, tavoitteenasi on saavuttaa 1 800 pistettä harjoittelemalla luetun ymmärtämistä ja puhumista ja testaamalla osaamistasi pelien ja visojen avulla. Valittavissa on 10 eri aihepiiriä, joista jokainen sisältää sanastoa, lauseita, ääntämisharjoituksia ja pelejä. Kuuntele, kuinka virtuaalinen opettaja ääntää sanat tai lauseet, toista kuulemasi ja tallenna puheesi tietokoneen sisäänrakennetun mikrofonin avulla. Hio ääntämystäsi kuuntelemalla tallentamasi puhe.

Mitä uutta tämä versio tarjoaa?

Talk Now! 2015 tarjoaa jännittävän ja saumattoman tavan oppia. CD-ROM-versio sisältää erityisominaisuuksia, kuten esimerkiksi puheen tallennuksen, jonka avulla voit verrata omaa ääntämystäsi äidinkielisen puhujan ääntämykseen. Ohjelma sisältää 4 eritasoista visaa, joiden avulla voit testata oppimistasi ja seurata edistymistäsi. Älykäs ohjelmisto muistaa tekemäsi virheet ja kiinnittää huomiota erityisesti ongelmakohtiin. Jos englanti ei ole äidinkielesi, ei syytä huoleen: voit valita haluamasi kielen yli 80 eri vaihtoehdosta, ja ohjelmisto siirtyy automaattisesti käyttämään valitsemaasi kieltä. Talk Now! sisältää runsaasti sanastoa tervehdyksistä ja yleisistä sanonnoista ruumiinosien nimiin. Siihen sisältyy myös värillinen sanakirja, jonka voit tulostaa tietokoneeltasi.

Ohjelma toimitetaan CD-ROM-levyllä, joten sinun tarvitsee vain asettaa levy tietokoneesi levyasemaan ja olet valmis aloittamaan!

Koko perhe voi käyttää samaa Talk Now! -ohjelmaa, sillä siihen on mahdollista luoda useita profiileja, jolloin kaikki käyttäjät voivat seurata omaa edistymistään. Tee kielen oppimisesta leikkimielinen kilpailu, lisää koko perheesi Talk Now! -ohjelmaan ja katso, kuka saavuttaa ensin 1 800 pistettä!

Mitä pakkaukseen sisältyy?

1 x CD-ROM

1 × kielikartta

Luokka:
Formaatti: CD
Tuotetunnus
ET846929
Studio/Jakelija
3HD
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
5055289846929