EVENING

Evening on syvällinen tarina äidin ja tyttären välisestä ajattomasta rakkaudesta, jota tarkkaillaan äidin elämän näkökulmasta. Vanessa Redgrave ja hänen oikea tytättärensä Natasha Richardson sekä Meryl Streep ja myös hänen oikea tyttärensä Mamie Gummer näyttelevät äitiä ja tytärtä ja äidin parasta ystävää elämän eri vaiheissa.

Ann Lord (Redgrave) paljastaa vanhan salaisuuden Constance (Natasha Richardson) ja Nina (Toni Collette) -tyttärilleen. Molemmat ovat hänen vuoteensa ääressä kun hän pyytää luokseen miestä jota hän on rakastanut enemmän kuin ketään koskaan.

Mutta tyttäret ihmettelevät kuka on tämä ”Harris” ja miten hän liittyy heidän äitinsä elämään. Heidän miettiessään äitinsä mennyttä elämää ja heidän omia muistojaan, yöhoitaja valmistelee heidän äitiään yötä varten, joka on matkalla ajatuksissaan viidenkymmenen vuoden taakse tiettyyn viikonloppuun jolloin hän oli vielä Ann Grant (Claire Danes)…

…nuori nainen, joka oli juuri tullut New Yorkista ollakseen kaasona hänen parhaan opiskeluaikaisen ystävättärensä Lila Wittenbornin (Gummer) häissä. Tuleva morsian on hermostunut, mutta hän kääntyy mielummin kaasonsa kuin hänen äitinsä (Glenn Close) puoleen. Ann pysyy lähellä ystäväänsä, mutta vielä lähempänä Lilan villiä veljeä Buddya (Hugh Dancy).

Odottamattomat tunteet nousevat pintaan Annin tavatessa häihin vieraaksi tulleen Harris Ardenin (Patrick Wilson), Wittenbornin perheen pitkäaikaisen ja läheisen ystävän. Annin rakastuessa Harrikseen, hänen sekä hänen tyttäriensä elämät muuttuvat ikiajoiksi.

Luokka:
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
DVD92876
Ääni
DD 5.1 englanti
Kesto
112 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
7
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
Romanttinen Draama
Alkuperäisnimi
Evening
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Valmistumisvuosi
2007
Studio/Jakelija
SCANBOX
EAN
5706147992875
Musiikki
Jan A. P. Kaczmarek