F1 22

Koe Formula 1®:n uusi aikakausi EA SPORTS™ F1® 22 -pelissä – vuoden 2022 virallisessa FIA Formula One World Championship™ -pelissä. Käynnistä uusi kausi uudistetuilla autoilla ja säännöillä, testaa taitosi uudella Miami International Autodrome -radalla ja ota esimakua F1®-elämän loistosta ja kimalluksesta. Aja kilpaa kauden 2022 uusilla upeilla Formula 1® -autoilla ja nauti kaikkien 20 kuljettajan ja 10 tallin autenttisesta valikoimasta. Ota kilpa-ajokokemuksesi hallintaasi uusissa immersiivisissä ja elokuvamaisissa kilpa-ajokohtauksissa. Luo talli ja vie se paalupaikalle entistä syvällisemmässä My Team -uratilassa, kilpaile jaetulla ruudulla tai moninpelissä ja kokeile jotain uutta viemällä lajin isoimpien nimien superautoja radalle.

· UUSI KAUSI, UUDET SÄÄNNÖT: Aja kilpaa Formula 1® -autojen uudella aikakaudella F1® 22 -pelissä.

· UUDISTETTU KISAKOKEMUS: Ota virtuaalinen F1®-kokemuksesi hallintaasi muun muassa immersiivisten ja elokuvamaisten varikkopysähdysten ja lämmittelykierrosten avulla.

· F1®-ELÄMÄ: Ota esimakua Formula 1®:n loistosta ja kimalluksesta.

Virallinen vuoden 2022 FIA Formula One World Championship™ -peli:

? Uusi kausi, uudet säännöt: Käynnistä uusi kausi ja aja kilpaa mitä erilaisimmilla autoilla ikonisilla radoilla, kuten vaikka upouudella Miami International Autodromella.

? Uudistettu kisakokemus: Ota kisakokemuksesi hallintaasi immersiivisten ja elokuvamaisten lämmittelykierrosten ja turva-autojen, interaktiivisten varikkopysähdysten ja uusien sprinttikisojen avulla.

? Oppiva tekoäly: Uusi tekoälyjärjestelmä pitää vähemmän kokeneet pelaajat kilpailukykyisinä jokaisessa kisassa.

? F1®-elämä: Avaa ja esittele superautoja, vaatteita, asusteita ja paljon muuta koko maailmalle.

? My Team: Valitse aloitusbudjettisi ja luo F1®-tiimisi alusta asti käyttäen laajennettuja osastotapahtumia ja entistä syvällisempiä ulkoasumukautuksia.

? Uratila: Testaa kilpa-ajotaitosi F1®-maailmassa ja etene paalupaikalle suositussa 10 vuotta kattavassa uratilassa.

? Mukana on myös tulevien F1®-kuljettajien paras harjoittelupaikka Formula 2™, jossa on tarjolla lyhyitä, keskipitkiä tai kokonaisia kausivaihtoehtoja sekä kausien 2021 ja 2022 sisältöä.

? Jaetun näytön kilpa-ajo kahdelle pelaajalle.

Luokat: , , ,
Formaatti: PS4
Tuotetunnus
4470F12022
Ikäraja
3
Julkaisupäivä
1.7.2022
Alkuperäisnimi
F1 22
Studio/Jakelija
PAN VISION, PELIT
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
5030938124955