FLASH OF GENIUS (2008)

Flash of Genius on tositapahtumiin perustuva tarina professori Robert Kearnsin (Greg Kinnear) pitkästä taistelusta USA:n autoteollisuutta vastaan – tarina miehestä, joka taisteli ansaitsemansa tunnustuksen puolesta kalliilla hinnalla.
1960-luvun Detroitissa kuusilapsinen Kearnsin perhe elää tyypillistä amerikkalaista elämäänsä. Kun perheen isä keksii laitteen, joka lopulta päätyi käyttöön jokaiseen maailmassa valmistettavaan autoon, uskovat Kearnsit iskeneensä kultasuoneen. Heidän unelmansa kuitenkin murskataan, kun autoteollisuus omii Robertin keksinnön antamatta tunnustusta sen keksijälle. Tämä väärinkohtelu ei jätä Robertia rauhaan. Oikeuden nimissä hän vaatii itselleen kuuluvan tunnustuksen ja vastineen muiden saavuttamasta hyödystä – kuin myös kenelle tahansa muulle kunkin ansioista. Robert Kearns ei suostu hiljenemään tai luopumaan arvostaan, vaan vetää yhtiöjätit mukaan taisteluun, jota kukaan ei usko hänen voivan voittaa.
Flash of Genius on valittu useille elokuvafestivaaleille ympäri maailman ja se on myös palkittu mm. parhaan miesnäyttelijän palkinnolla (Bostonin elokuvajuhlat).

Extrat:

Luokka:
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
DVD420157
Ääni
Dolby Digital 5.1, englanti
Kesto
114 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
3
Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska
Genre
Draama
Valmistumisvuosi
2008
Studio/Jakelija
SF FILM
EAN
6438044201550