GILMOREN TYTÖT: A YEAR IN THE LIFE

Tervetuloa takaisin, Lorelai ja Rory!

Gilmore Girls: A Year in the Life on neliosainen jatko-osa Gilmoren tytöt -sarjalle, jota seurattiin 2000-luvun alussa. Uudet jaksot ovat puolentoista tunnin mittaisia ja kussakin niistä eletään yhtä vuodenaikaa.

Gilmore Girls: A Year in the Life -sarjassa nähdään kaikki alkuperäisen sarjan tärkeimmät hahmot: äiti ja tytär Lorelai ja Rory Gilmore, heidän lähipiirinsä ja entiset ja nykyiset heilat. Ja mikä tärkeintä, myös niiden alkuperäiset näyttelijät keskusroolien Lauren Grahamista ja Alexis Bledelistä lähtien.

Yksi kiinnostavista kysymyksistä on tietenkin se, mitä kuuluu Lorelain ja Roryn rakkauselämään. Minisarjassa nähdään Lorelain kummatkin suuret rakkaudet: ex-mies Christoper (David Sutcliffe) ja Luke (Scott Patterson). Se tiedetään, että Lorelai ja Luke ovat edelleen pari, mutta eivät naimisissa. Viimeisen Gilmoren tytöt -kauden päätteeksi sinkuksi jääneen Roryn tilanteen tekee jännittäväksi se, että mukana ovat kaikki kolme Roryn entistä poikaystävää: Logan (Matt Czuchry), Jess (Milo Ventimiglia) ja Dean (Jared Padalecki).

Luokat: ,
Formaatti: DVD
Yksinmyyntinimikkeemme: saatavissa kirjastoille vain Elokuvapalvelusta.
Tuotetunnus
FP90182162
Ääni
Dolby Digital 5.1 englanti
Kesto
360 minuuttia
Levyjä
2
Ikäraja
12
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
TV-sarja
Julkaisupäivä
30.11.2017
Alkuperäisnimi
Gilmore Girls: A year in the life
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Valmistumisvuosi
2016
Studio/Jakelija
WARNER
EAN
7340112736521
Musiikki
Sam Phillips