Hotel Life

Rakenna oma hotellisi

Valitse paras mahdollinen sijainti, rakenna kaikki hotellin tarvitsemat tilat (vastaanottoaula, ravintola, uimahalli, huvilat jne.) ja suunnittele ne juuri oman makusi mukaisiksi. Saat vapaat kädet sisustaa hotellisi haluamallasi tavalla niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Valitse haluamasi värit ja materiaalit (betonia, puuta, rappausta, kiveä jne.) ja luo erilaisia tunnelmia.
Asiakaspalvelua

Nouda vieraasi lentokentältä ja pidä huolta heidän mukavuudestaan koko käynnin ajan.
Olet itse vastuussa kaikista lomaan kuuluvista seikoista (siivous, ruoka, viihde jne.) aina vieraiden sisäänkirjautumisesta uloskirjautumiseen asti, kunnes voit palkata osaavaa henkilökuntaa hoitamaan asioita puolestasi. Muista tarkkailla aikatauluasi, sillä et voi olla samanaikaisesti kahdessa eri paikassa. Hotellisi saa sitä parempia arvioita, mitä onnellisempia vieraasi ovat.
Yrittäjän arkea

Yrittäjän ja johtajan taitojasi koetellaan pelissä jatkuvasti. Johtajan tehtäviisi kuuluu muun muassa henkilökunnan palkkaamista, töiden organisointia, varausten hallintaa, ruokalistojen laatimista ja hotellin tuottojen optimointia. Sinun tulee siis kerätä haaveidesi toteuttamiseen tarvittavat varat ja tehdä oikeat sijoituspäätökset.
Kun hotellisi peruspalvelut ovat valmiit, voit laajentaa hotelliasi budjettisi puitteissa: voit esim. rakentaa suuremman uima-altaan, lisätä palveluvalikoimaan saunan, hankkia DJ-tanssilattian tai ostaa uusia urheiluvarusteita. Tässä hotellissa vain taivas on haaveidesi rajana!
Useita eri pelimuotoja

Vapaapelissä voit valita itse oman hotellikohteesi. Valitse työpaikaksesi aiemmin luotu hotelli – tai perusta oma hotellisi nollapisteestä.
Haluatko pitää tauon ja ihailla työsi hedelmiä? ”Lomatauon” avulla voit itse nauttia lomasta ja viettää päivän ilman vastuutehtäviäsi.
Heittäydy sukutarinaan urapelissä! Setäsi ja tätisi pyytävät sinua johtamaan pikku hotelliaan sillä aikaa, kun he lähtevät hoitamaan tärkeitä asioita. Voit siis oppia alan niksejä ja ottaa vastuuta ennen oman hotellin perustamista.

Luokat: , ,
Formaatti: PS5
Tuotetunnus
PS5800HOTELLIFE
Ikäraja
3
Julkaisupäivä
Vuosi 2022
Alkuperäisnimi
Hotel Life
Studio/Jakelija
PAN VISION, PELIT
Esitysoikeus
Kyllä