ISMO SAJAKORPI -KOKOELMA, 3 DVD-levyn boksi

Soittorasia
Huutokauppakamarissa on myytävänä antiikkinen soittorasia. Irma Alanko ostaa sen lasten iloksi, mutta unohtaa vetoavaimen. Koska lapset haluavat soittorasian mukaansa kesälomalle, Pentti Alanko päättää noutaa avaimen ennen kuin huutokauppa suljetaan. Mutta hän ei ehdi ajoissa paikalle. Sen sijaan paikalle ehtii tuntematon mies, joka surmaa meklarin ja repäisee kauppaluettelosta sivun johon on merkitty soittorasian ostaja.

Kun poliisit pidättävät Pentin kuulusteluja varten, soittorasiaa jäljittävä tappaja on matkalla kohti perheen lomapaikkaa, jonne Irma ja lapset ovat jo lähteneet. Autiolla saarella Irma odottaa turhaan Pentin puhelinsoittoa…

Painajainen
Taidemaalari Kai Merilä joutuu autokolariin. Seitsemän kuukauden kuluttua hän herää koomasta, mutta muistikuvat onnettomuutta edeltävistä tapahtumista ovat pyyhkiytyneet hänen mielestään. Merilä palaa huvilalleen ja alkaa maalata muotokuvaa erään perheen kadonneesta tyttärestä. Samaan aikaan häntä kiusaavat näyt sumussa liftaavasta pyöräilijätytöstä, joka näyttää aivan muotokuvan kaksoisolennolta. Kun metsän kätköistä löytyy haudattu polkupyörä, poliisi alkaa tutkia kadonneen tytön tapausta murhana. Neliosaisen jännityssarjan pääosissa ovat Eero Melasniemi, Anna-Leena Härkönen ja Johanna Raunio.

Merkitty
Hyytävä tarina alkaa spiritistisestä istunnosta, jossa kuolema merkitsee omansa. Hän on entinen ilotyttö Irma, jonka hääsuunnitelmat romahtavat, kun sulhanen saa selville hänen menneisyytensä. Epätoivoinen Irma yrittää itsemurhaa ja sairaalassa hänet todetaan kuolleeksi, mutta missä kulkee elämän ja kuoleman raja? Sitä ihmettelevät lääkäri,t kun tyttö katoaa ruumishuoneelta. Kauhua ja fantasiaa yhdistävän elokuvan pääosissa ovat Satu Silvo ja Eero Melasniemi.

Luokat: ,
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
DVD863185
Ääni
suomi mono
Kesto
368 minuuttia
Levyjä
3
Ikäraja
16
Tekstitys
ei tekstitystä
Genre
Jännitys / Kauhu / Trilleri
Alkuperäisnimi
Ismo Sajakorpi -kokoelma
Alkuperämaa
Suomi
Valmistumisvuosi
1974/1988/1984
Studio/Jakelija
VLMEDIA
Esitysoikeus
Kyllä