Jojo´s Bizarre Adventure: All-Star Battle

Jojo´s Bizarre Adventure: All-Star Battle
Karismaattisista sankareista, upeasta piirtotyylistä ja mieleenpainuvista iskulauseista (”Yare yare daze…”) tunnetun JoJo’s Bizarre Adventuren seuraava osa on tulossa.
JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R on esitetty klassiseen yliampuvaan JoJo-tyyliin, joka saa JoJon näyttävän maailman vaikuttamaan siltä, että Hirohiko Arakin manga olisi herännyt eloon.
Voit ohjata Hirohiko Arakin luomia hahmoja vapaasti ja eläytyä peliin aivan kuin olisit itse mangassa, jossa kuvat ja tekstit luovat yhdessä mangalle tyypillisen jännittyneen ”?????”-ilmapiirin.
Jonathan Joestar, Jotaro Kujo, DIO, Jolyne Cujoh ja muut hahmot kautta sukupolvien kerääntyvät yhteen JoJo’s Bizarre Adventuressa.
Pelattavia hahmoja on kaikista tarinakaarista yhteensä 50.
Voit kokea kunkin tarinan suositut taistelut ja nähdä eri maailmoista kotoisin olevien hahmojen vuorovaikuttavan toistensa kanssa ensimmäistä kertaa.
JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R:ssä on seuraavat pelitilat: All Star Battle Mode, Arcade Mode, Online Mode, Versus Mode, Practice Mode ja Gallery Mode.
Peli uudistaa taistelukokemusta säätämällä taistelurytmiä ja lisäämällä pysäyttävät iskut ja syöksyt ilmassa.
Animoidun sarjan henki on toteutettu pelissä äänittämällä uudelleen animesarjan kuudennen osan ääninäyttelijöiden äänet.
Pelikokemuksesta voivat nauttia niin alkuperäisen All Star Battle -pelin fanit kuin ensikertalaiset.

Luokat: , ,
Formaatti: NSW
Tuotetunnus
3HD020748
Ikäraja
12
Julkaisupäivä
2.9.2022
Alkuperäisnimi
Jojo´s Bizarre Adventure: All-Star Battle
Studio/Jakelija
3HD
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
3391892020748