KAIKENKARVAISET YSTÄVÄNI KAUDET 1-7 + JOULUJAKSOT

Boksi sisältää kaikki Kaikenkarvaiset ystäväni -sarjan seitsemän tuotantokautta sekä erilliset joulujaksot kukin tuotantokausi omassa kotelossaan.

Pikkukylän eläinlääkärin elämästä kertovat lämminhenkiset tarinat perustuvat James Herriotin suosittuihin kirjoihin.

Kaikenkarvaiset ystäväni (All Creatures Great and Small) on erittäin suosittu brittiläinen TV-sarja, joka on ollut myyntimenestys ympäri maailman. Sarja perustuu eläinlääkäri-kirjailija Alf Wightin kirjoihin, jotka kirjoitettiin salanimellä James Herriot. Kirjoissa kerrotaan todellisista tapahtumista liittyen eläinlääkärin elämään Englannin maaseudulla.

Tarina alkaa vuodesta 1937, kun nuori, vastavalmistunut eläinlääkäri James Herriot saapuu viehättävään Darrowsbyn kylään. Intoa puhkuen hän tuo mukanaan lääketieteen uusia tuulia eläinlääkärin vastaanotolle. Yorkshiren maaseudulla sairaiden eläinten hoito on kuitenkin yhä kuin ”pimeällä keskiajalla”. Kun seudun asukkaat vielä suhtautuvat muukalaisiin varsin epäluuloisesti, on nuorella eläinlääkärillä vastassaan paljon hankaluuksia. Työtovereinaan Jamesilla on vastaanoton pääosakas, verkkainen Siegfried Farnon, sekä hänen pikkuveljensä Tristan, jonka naiskauneutta arvostava silmä saattaa tämän usein pulaan. Veljesten viha-rakkaussuhde vaatii myös osansa Herriotin parannustaidoista. Lisäksi Herriot saa myös osansa Amorin nuolista tavatessaan ihastuttavan Helenin. Eläinlääkärin elämässä romantiikka tahtoo kuitenkin jäädä muiden asioiden jalkoihin.

Kaikenkarvaiset ystäväni on ainutlaatuinen sekoitus draamaa, huumoria, romantiikkaa ja kommelluksia. Sen osuvat kuvaukset ajasta, paikoista ja ilmapiiristä sekä lahjakkaat näyttelijät (eläimet mukaan lukien) tekevät sarjasta upeaa koko perheen viihdettä.

Kertoja James Herriotia esittää Christopher Timothy. Sarjaa tehtiin seitsemänä tuotantokautena kaikkiaan 90 jaksoa.

Luokat: ,
Formaatti: DVD
Yksinmyyntinimikkeemme: saatavissa kirjastoille vain Elokuvapalvelusta.
Tuotetunnus
KKYPK8
Ääni
Dolby Digital 5.1 englanti
Kesto
4500 minuuttia
Levyjä
12
Ikäraja
7
Tekstitys
suomi, ruotsi tanska, norja
Genre
Komedia
Alkuperäisnimi
All Creatures Great And Small
Alkuperämaa
Iso-Britannia
Valmistumisvuosi
1978-1990
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
Musiikki
Johnny Pearson