KARVAT

”KARVAT VÄRISTEN LIIKUTAAN, KOHTA HIRRESSÄ KIIKUTAAN”

KARVAT ei ole väkivalta- eikä seksielokuva, vaan se on selviytymistarina, jossa on kohtalaisesti seksiä ja väkivaltaa, sopivasti suomalaiseen makuun – siis kohtalaisen runsaasti. Seppo Huunonen on sanonut tästä elokuvastaan, että se on ’narrin peili’, ja että se mistä KARVOISSA kerrotaan ja elokuvallinen muoto, jolla se tehdään, ei ole tarkoitettu tosikoille, eikä niille jotka ovat omasta mielestään viisaita. Ohjaaja on tehnyt tähän DVD-elokuvaan eräitä ilmaisullisia uudistuksia, saattaakseen tämän merkillisen tarinan hieman ”katsojaystävällisempään”muotoon.

DVD:n extrat: 4 traileria, 2 dokumenttielokuvaa, joiden ensiesitykset Tampereen lyhytelokuvafestivaaleilla v.1970.

KILPA-AJOISSA, pituus 5 minuuttia. Elokuva kertoo Suomen maineikkaimman, nyt jo toimintansa lopettaneen ja kadonneen, Keimolan moottoriradan vuoden 1969 Juhannus-ajojen hektisistä tunnelmista.

AIKAHAHMOJA. pituus 10 minuuttia, on ohjaaja Seppo Huunosen hieno käsikirjoitettu dokumentti Porin Jazz- festivaaleilta. Se on yritys ymmärtää jazzimprovisaation syvintä olemusta ja Eero Koivistoisen kvartetin musiikissa kuultavia elämysmaailmoja -jazzin aikahahmoja.

Luokat: ,
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
DVD862961
Ääni
suomi mono
Kesto
101 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
15
Tekstitys
ei tekstitystä
Genre
Film Noir
Alkuperäisnimi
Karvat
Valmistumisvuosi
1974
Studio/Jakelija
VLMEDIA
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
6415018629619