KUOKKAVIERAAT

Pidennetty, lisänauruja tarjoileva korkkaamaton versio on ”vatsalihaksia koetteleva, alttarille jyräävä” (Maxim) komedia ja vuoden riehakkain biletyspläjäys!
Noudattaen tarkoin laadittuja ”kuokkavierailusääntöjä”, John Beckwith (Owen Wilson) ja Jeremy Grey (Vince Vaughn) osaavat soluttautua mihin tahansa häihin.. ja morsiustyttöjen sydämiin. Vuoden kohuhäissä John kuitenkin rikkoo sääntöjä ja ihastuu valtiovarainministerin (Christopher Walken) tyttäreen (Rachel Adams), ja Jeremy jää tämän sisaren (Isla Fisher) armoille. Jeremy ei jätä kaveriaan pulaan vaan lähtee Johnin seuraksi ökyperheen tilalle viettämään viikonloppua, joka saattaa osoittautua liian villiksi jopa näille biletyksen ammattilaisille.

Extrat:
Elokuvan pidennetty versio, Ohjaaja David Dobkinin kommenttiraita, Näyttelijöiden Owen Wilson ja Vince Vaughn kommenttiraita, Koosteet: ”Event Planning” ja ”The Rules”, 24-sivua Wedding Crashers sääntöjä, 4 poistettua kohtausta ohjaajan kommentein, Musiikkivideo ”Circus” (The Sights) ja soundtrack-lista, Trailereita

Luokka:
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
DVD405477
Ääni
Dolby Digital 5.1
Kesto
128 minuuttia
Ikäraja
12
Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Englanti
Studio/Jakelija
SF FILM
EAN
6438044054750