Life in Willowdale: Farm Adventures

Tervetuloa Willowdaleen, täältä alkaa elämäsi maanviljelyn ja seikkailun parissa!

Aikoinaan kukoistava Willowdalen kaupunki on raunioina! Pormestarin bisnesmielinen tytär Penny on tarttunut tilaisuuteen ja muuttanut tämän aikoinaan miellyttävän paikan huippumoderniksi turistikohteeksi. Hän ei oikein pidä eläimistä ja pitää karjanpitoa likaisena varsinkin, kun kaikki nämä tuotteet voi tuoda helposti läheisestä kaupungista. Kun ihmiset ja luonto ovat niin epätasapainossa… osa eläimistä tunsi itsensä hylätyiksi ja lähti jo pois. Onko liian myöhäistä pysäyttää hänen käynnistämänsä muutokset?

Setäsi, pormestari Moneybags pyytää apuasi. Palaa perheesi maatilalle ja auta palauttamaan harmonia ihmisten ja luonnon välille! On aika valaista tietä kaupungin kadonneille ihmisille sytyttämällä heidän intohimonsa uudelleen ja auttamalla heitä arvostamaan Willowdalen kauneutta!

Peliominaisuudet:

Takaisin luontoon, takaisin perusasioihin
Viimeistele viherpeukalosi, kun työskentelet päivän mittaan palauttaaksesi maatilan entiseen loistoonsa! Tuoreiden tuotteiden sadonkorjuusta karjanhoitoon ja taitojesi päivittämiseen; tällä maalla, jota nyt kutsut kodiksesi, on paljon tekemistä.

Oletko valmis tutkimaan?
Laita tutkimusmatkailijan hattu päähäsi ja ota kiikarit valmiiksi, sillä kaupungin ulkopuolella on paljon nähtävää! Seuraa polkuja kaupungin ulkopuolella Kukkapelloille, Kuoleman aavikolle, Unohdettuun metsään ja Mighty Mountainiin. Muista vain valmistautua edessäsi oleviin haasteisiin!

Vaara on aivan nurkan takana!
Muista pakata miekkasi mukaan ja ole valmis puolustautumaan luonnon vihaa vastaan. Vihaiset ja laiminlyödyt viholliset odottavat päästääkseen vihansa valloilleen! Taistele vaaroja täynnä olevien luolastojen läpi saavuttaaksesi huipun… Ja hirviön, joka odottaa saapumistasi!

Seikkailu sinulle ja ystävillesi!
Olitpa sitten ahkerasti töissä maatilallasi tai taistelemassa kaupunkia uhkaavia vihollisia vastaan… Et ole yksin! Kutsu ystäväsi mukaan hauskaan paikalliseen monipeliin ja muodosta vahvin taistelujoukko, joka ansaitsee Willowdalen suojelijoiden nimen!

Tuo kipinä takaisin Willowdaleen
Willowdale on täynnä värikkäitä hahmoja, jotka vain odottavat innostusta, eivätkä tekosi jää huomaamatta! Auta kaupunkia ja saat takaisin kaupunkilaiset, jotka aikoinaan menettivät toivonsa kaupunkiin, ja solmit ikuisia ystävyyssuhteita. Ehkä tämä kaupunki tarvitsee vain uuden näkökulman?

Willowdalessa on jokaiselle jotakin
Kun olet Willowdalessa, muista hemmotella itseäsi kaikella, mitä kaupungilla on tarjottavanaan erityisesti vuosittaisten tapahtumien myötä, tai ehkä haluat rentoutua ja käydä samalla syömässä? Lammella kalastamisen ja Wine & Dine -ravintolassa kokkailun välillä on jokaiselle jotakin, mistä nauttia tässä söpössä pikkukaupungissa!

Luokat: , ,
Formaatti: NSW
Tuotetunnus
1192027
Ikäraja
7
Julkaisupäivä
21.10.2022
Alkuperäisnimi
Life in Willowdale: Farm Adventures
Studio/Jakelija
EXCALIBUR MEDIA
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
8720254990743