MACHETE (BLU-RAY)

Otettuaan yhteen pahamaineisen huumepomo Torrezin (Steven Seagal) kanssa Machete (Danny Trejo) pakenee Texasiin kadotakseen ja unohtaakseen traagisen menneisyytensä. Siellä hän törmää kuitenkin korruption ja petoksen verkostoon. Tämän seurauksena senaattori McLaughlin (Robert De Niro) päätyy luodin eteen ja Machetesta tulee etsitty mies.

Machete ryhtyy puhdistamaan nimeään ja paljastamaan syvälle ulottuvan salaliiton osapuolia. Hänen tiellään on kuitekin Benz (Jeff Fahey) – keinoja kaihtamaton liikemies, jonka leivissä on lukematon joukko tappajia, Von – omaa pientä armeijaa johtava kieroutunut lainvalvoja ja Sartana Rivera (Jessica Alba) – kaunis maahanmuuttovirkailija, joka joutuu tekemään valinnan lainvalvonnan ja rehellisyyden väliltä.

Macheten mahdollisuuksia parantavat Luz (Michelle Rodriguez) – seksikäs rekkakuski, jolla on kapinallinen luonne ja vallankumouksellinen sydän sekä Padre (Cheech Marin) – pappi, joka hanskaa siunaukset, mutta vielä paremmin aseet.

Luotien, veren ja särkyneiden sydänten viitoittaessa tietä, Machete lopulta joutuu kohtaamaan uudelleen Torrezin eeppisessä taistelussa kostosta ja anteeksiannosta.

Luokka:
Formaatti: BLU-RAY
Tuotetunnus
BR70183
Ääni
DD 5.1 englanti, ranska, espanja, katalaani
Kesto
100 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
18
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja, englanti, arabia, ranska, espanja, hindi
Genre
Toimintatrilleri
Alkuperäisnimi
Machete
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Valmistumisvuosi
2010
Studio/Jakelija
UNIVERSAL SONY
EAN
5051160279473
Musiikki
Chingon