MUUMILAAKSON TARINOITA 1: KEVÄT MUUMILAAKSOSSA

Kevät Muumilaaksossa -DVD sisältää jaksot:

– Kevät saapuu Muumilaaksoon (jakso 1):
Talviuniltaan heränneet Muumipeikko, Nipsu ja Nuuskamuikkunen löytävät vuorilta mystisen silinerihatun. Ystävykset antavat hatun Muumipapalle, mutta pian alkaa tapahtua omituisia asioita. Muumit päättävät lopulta heittää hatun jokeen, ettei enempää kommelluksia sattuisi.

– Taikahattu (jakso 2):
Muumipeikko, Niiskuneiti, Pikku Myy ja Nipsu ovat menossaa rannalle keräämään simpukoita. Rannalla Niiskuneiti putoaa muurahaisleijonan kuoppaan. Ystävykset saavat vaivoin pelastettua Niiskuneidin äkäiseltä muurahaisleijonalta. Mystinen silinterihattu päätyy taas Muumitaloon ja ystävysten uteliaisuus hattua kohtaan saa pian kaikki pinteeseen. Nyt tarvitaan taikurin apua!

– Ninni on näkymätön (jakso 7):
Tuutikki saapuu Muumitaloon mukanaan ujo Ninni-tyttö, joka on muuttunut näkymättömäksi kammottavan tätinsä hoivissa. Tuutikki toivoo Muumien ystävällisyyden muuttavan Ninnin taas näkyväksi. Muumimamman lääke alkaakin tepsiä hyvin nopeasti. Haisuli aiheuttaa harmia sienimetsällä.

– Ninni näkyy jälleen (jakso 8):
Näkymätön Ninni majailee yhä Muumien luona ja on jo miltei kokonaan näkyvissä. Haisuli ei kuitenkaan ole luopunut pankkirosvo-ideastaan ja piilottaa Ninnin kivenkoloon, jotta hän muuttuisi taas näkymättömäksi. Onnistuuko Haisuli ilkeässä suunnitelmastaan?

 

Tove ja Lars Janssonin kirjoihin ja sarjakuviin perustuvan ja Dennis Livsonin tuottaman suomalais-japanilais-hollantilaisen suursarjan suomenkielisen version remasterointi on tehty tyyliltään alkuperäistä sarjaa huolellisesti kunnioittaen.

Muumilaakson tarinoita on kautta historian tunnetuin, katsotuin ja suurin suomalaiseen kirjallisuuteen perustuva animaatiosarja. Vuosina 1990-92 Japanissa kaikkiaan 600-henkisen tuotantotiimin voimin piirrettyä 104-osaista sarjaa on dubattu lukuisille kielille ja esitetty vähintään 124 maassa. Suomenkielisen version remasterointi alkoi loppusyksystä 2016 ja ensimmäiset uudistetut jaksot valmistuivat helmikuussa 2017. Käsin piirretyn sarjan kuvanlaatu on tuotu HD-tasolle ja tarinoiden uusi suomenkielinen käännös ja korkealaatuinen äänitys on päivitetty vastaamaan modernia suomen kieltä.

Luokat: ,
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
VLDVD-401
Ääni
Dolby Digital Stereo 2.0 suomi
Kuvasuhde
4:3
Kesto
99 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
Sallittu kaikenikäisille
Genre
Animaatio
Julkaisupäivä
1.9.2017
Alkuperäisnimi
Muumilaakson tarinoita 1: Kevät Muumilaaksossa
Alkuperämaa
Japani, Suomi
Studio/Jakelija
VLMEDIA
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
6416415840171