MUUMILAAKSON TARINOITA 12: KOKKO KESKELLÄ TALVEA

Kokko keskellä talvea -DVD sisältää jaksot:

– Kohta tulee joulu (jakso 35):
Muumit ovat viettäneet kekkereitä Noidan ja Aliisan kanssa juhlistaakseen talviunille siirtymistä. Kauaa eivät Muumit kuitenkaan ehdi talviuntaan nukkumaan, sillä heidät herätetään, koska joulu on tulossa! Tavallisesti talviunta nukkuneet Muumit eivät tiedä kuka tämä joulu oikein on, mutta se on selvää, että paljon on tehtävä valmisteluja ennen kuin joulu voi tulla! Tarvitaan ruokaa, lahjoja, kauniiksi puettu kuusi…

– Kokko keskellä talvea (jakso 36):
Muumilaaksossa nukutaan talviunta. Vain talven pikkuiset olennot, Tuutikki, Noita ja Aliisa ovat valveilla, sekä hyytävä Mörkö. Mutta sitten tapahtuu jotain kummallista ja Muumipeikko ja Niiskuneiti heräävät keskellä talvea! Omituisuudet eivät lopu siihen – mihin ihmeeseen ovat Muumitalon polttopuut kadonneet talven aikana?

– Uniloitsu (jakso 37):
Muumit nukkuvat talviunta. Mörkö tutkailee lumeen hautautunutta Muumitaloa, kunnes noita lentää luudallaan paikalle. Kevät saapuu pian ja talviunilta herännyt Nipsu koettaa herättää Muumitalon väkeä. Kovaääninen Pikku Myykin saapuu paikalle, mutta Muumit eivät herää millään. Nuuskamuikkunen arvelee, että Muumit on lumottu!

 

Tove ja Lars Janssonin kirjoihin ja sarjakuviin perustuvan ja Dennis Livsonin tuottaman suomalais-japanilais-hollantilaisen suursarjan suomenkielisen version remasterointi on tehty tyyliltään alkuperäistä sarjaa huolellisesti kunnioittaen.

Muumilaakson tarinoita on kautta historian tunnetuin, katsotuin ja suurin suomalaiseen kirjallisuuteen perustuva animaatiosarja. Vuosina 1990-92 Japanissa kaikkiaan 600-henkisen tuotantotiimin voimin piirrettyä 104-osaista sarjaa on dubattu lukuisille kielille ja esitetty vähintään 124 maassa. Suomenkielisen version remasterointi alkoi loppusyksystä 2016 ja ensimmäiset uudistetut jaksot valmistuivat helmikuussa 2017. Käsin piirretyn sarjan kuvanlaatu on tuotu HD-tasolle ja tarinoiden uusi suomenkielinen käännös ja korkealaatuinen äänitys on päivitetty vastaamaan modernia suomen kieltä.

Luokat: ,
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
VLDVD-412
Ääni
Dolby Digital Stereo 2.0 suomi
Levyjä
1
Ikäraja
Sallittu kaikenikäisille
Genre
Animaatio
Julkaisupäivä
1.9.2017
Alkuperäisnimi
Muumilaakson tarinoita 12: Kokko keskellä talvea
Alkuperämaa
Japani, Suomi
Studio/Jakelija
VLMEDIA
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
6416415841277