MUUMILAAKSON TARINOITA 19: TAITEILIJAT TULEVAT

Taitelijat tulevat -DVD sisältää jaksot:

– Äidillinen rakkaus (jakso 55):
Niiskuneiti potee vauvakuumetta ja tuntee halkeavansa patoutuneesta äidinrakkaudesta. Kaksi tusinaa lasta olisi sopiva määrä Niiskuneidin mielestä. Kaikkien yllätykseksi Muumitalon portailta löytyy kaksi orpoa lasta, jotka Niiskuneiti ottaa hoteisiinsa. Pikku kullannuput osoittautuvat kuitenkin varsinaisiksi riiviöiksi.

– Taitelijat tulevat (jakso 56):
Muumipappa voittaa valokuvauskilpailun epäonnistuneella otoksella perheestään. Pian Muumilaaksoon alkaa virrata erilaisia taiteilijoita, jotka haluavat ikuistaa upean maiseman. Vilijonkka majoittaa yhden taiteilijoista kotiinsa.

– Aliisan noitakävely (jakso 57):
Muumipeikko ja Nipsu ovat kyllästyneet leikkimään Pikku Myyn ja Niiskuneidin kanssa. Aliisa opettelee uutta noitatemppua. Noidalle edelleen katkera Niisku jatkaa ilma-aluksensa parissa hääräilyä. Aliisan uusi temppu saa Niiskun suunniltaan. Hemuli ja Nuuskamuikkunen narraavat mamelukkikalaa.

 

Tove ja Lars Janssonin kirjoihin ja sarjakuviin perustuvan ja Dennis Livsonin tuottaman suomalais-japanilais-hollantilaisen suursarjan suomenkielisen version remasterointi on tehty tyyliltään alkuperäistä sarjaa huolellisesti kunnioittaen.

Muumilaakson tarinoita on kautta historian tunnetuin, katsotuin ja suurin suomalaiseen kirjallisuuteen perustuva animaatiosarja. Vuosina 1990-92 Japanissa kaikkiaan 600-henkisen tuotantotiimin voimin piirrettyä 104-osaista sarjaa on dubattu lukuisille kielille ja esitetty vähintään 124 maassa. Suomenkielisen version remasterointi alkoi loppusyksystä 2016 ja ensimmäiset uudistetut jaksot valmistuivat helmikuussa 2017. Käsin piirretyn sarjan kuvanlaatu on tuotu HD-tasolle ja tarinoiden uusi suomenkielinen käännös ja korkealaatuinen äänitys on päivitetty vastaamaan modernia suomen kieltä.

Luokat: ,
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
VLDVD-419
Ääni
Dolby Digital Stereo 2.0 suomi
Levyjä
1
Ikäraja
Sallittu kaikenikäisille
Genre
Animaatio
Julkaisupäivä
1.9.2017
Alkuperäisnimi
Muumilaakson tarinoita 19: Taiteilijat tulevat
Alkuperämaa
Japani, Suomi
Studio/Jakelija
VLMEDIA
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
6416415841970