MUUMILAAKSON TARINOITA 2: HATTIVATTIEN SAARI

Hattivattien saari -DVD sisältää jaksot:

– Hylky rannalla (jakso 3):
Niiskun lentohärvelin rakentaminen ei ota onnistuakseen, Muumipapan kirjoitustyö takkuaa ja Hemuli kaipaa uutta harrastusta. Apeus vaihtuu pian innostukseen, kun Muumipeikko ystävineen löytää rannalta hylätyn veneen. Saisikohan siitä vielä merikelpoisen?

– Autiolla saarella (jakso 5):
Muumien kunnostama vene lasketaan vihdoin vesille! Ystävykset purjehtivat kaukaiselle saarelle. Saari ei kuitenkaan ole autio, vaikka siltä ensin vaikuttaa. Hemuli löytää saarelta ilmapuntarin. Myrsky yllättää ystävykset ja he joutuvat yöpymään saarella.

– Hattivatteja ja aarteenetsintää (jakso 6):
Muumit ystävineen odottavat rajuilman laantumista. Kun myrsky vihdoin laantuu, ilmaantuu uusia ongelmia – Hemuli on ahneuksissaan ottanut Hattivateille kuuluvan ilmapuntarin, jota Hattivatit ovat nyt joukolla tulleet hakemaan. Aamun valjettua Muumit lähtevät etsimään rannalta myrskyn tuomia aarteita. Niiskuneiti on mustasukkainen rantaan ajelehtineelle laivan keulakuvalle.

 

Tove ja Lars Janssonin kirjoihin ja sarjakuviin perustuvan ja Dennis Livsonin tuottaman suomalais-japanilais-hollantilaisen suursarjan suomenkielisen version remasterointi on tehty tyyliltään alkuperäistä sarjaa huolellisesti kunnioittaen.

Muumilaakson tarinoita on kautta historian tunnetuin, katsotuin ja suurin suomalaiseen kirjallisuuteen perustuva animaatiosarja. Vuosina 1990-92 Japanissa kaikkiaan 600-henkisen tuotantotiimin voimin piirrettyä 104-osaista sarjaa on dubattu lukuisille kielille ja esitetty vähintään 124 maassa. Suomenkielisen version remasterointi alkoi loppusyksystä 2016 ja ensimmäiset uudistetut jaksot valmistuivat helmikuussa 2017. Käsin piirretyn sarjan kuvanlaatu on tuotu HD-tasolle ja tarinoiden uusi suomenkielinen käännös ja korkealaatuinen äänitys on päivitetty vastaamaan modernia suomen kieltä.

Luokat: ,
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
VLDVD-402
Ääni
Dolby Digital Stereo 2.0 suomi
Kuvasuhde
4:3
Kesto
70 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
Sallittu kaikenikäisille
Genre
Animaatio
Julkaisupäivä
1.9.2017
Alkuperäisnimi
Muumilaakson tarinoita 2: Hattivattien saari
Alkuperämaa
Japani, Suomi
Studio/Jakelija
VLMEDIA
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
6416415840270