MUUMILAAKSON TARINOITA 4: HURJA MERIROSVO

Hurja merirosvo -DVD sisältää jaksot:

– Niiskun siivet (jakso 11):
Niiskuneiti kiirehtii Muumitalolle, jotta saisi apua käännyttääkseen veljensä, joka on päättänyt hypätä vuorelta testatakseen lentohärvelinsä siipiä, pään. Itsepäinen Niisku hyppää kuitenkin, Muumien varoituksista huolimatta. Kaikkien yllätykseksi siivet toimivat. Valitettavasti myös Haisuli huomaa Niiskun lentelevän ja alkaa havitella siipiä itselleen.

– Hurja merirosvo (jakso 102):
Myrksy riepottelee Muumilaaksoa ja lähistölle haaksirikkoutuu oikea merirosvolaiva. Niiskuneiti päätyy ilkeiden merirosvojen panttivangiksi. Merirosvokapteeni vaatii miehistönsä vapauttamista ja uutta laivaa vaihtokaupaksi Niiskuneidistä. Poliisi on voimaton merirosvojen edessä, mutta lopulta Nuuskamuikkunen keksii ovelan idean Niiskuneidin vapauttamiseksi.

– Muumipeikko löytää lohikäärmeen (jakso 12):
Muumipeikko lähtee sateisen yön jälkeen metsästämään rapuja lammikoista. Lopulta Muumipeikko saa napattua saaliinsa, mutta saalis ei olekaan rapu vaan ihaka aito lohikäärme! Pikku Myy lörpöttelee ruokapöydässä Muumipeikon salaisuudesta. Lohikäärmeen kasvattaminen ei olekaan niin helppoa kuin Muumipeikko toivoi ja sekös harmittaa.

 

Tove ja Lars Janssonin kirjoihin ja sarjakuviin perustuvan ja Dennis Livsonin tuottaman suomalais-japanilais-hollantilaisen suursarjan suomenkielisen version remasterointi on tehty tyyliltään alkuperäistä sarjaa huolellisesti kunnioittaen.

Muumilaakson tarinoita on kautta historian tunnetuin, katsotuin ja suurin suomalaiseen kirjallisuuteen perustuva animaatiosarja. Vuosina 1990-92 Japanissa kaikkiaan 600-henkisen tuotantotiimin voimin piirrettyä 104-osaista sarjaa on dubattu lukuisille kielille ja esitetty vähintään 124 maassa. Suomenkielisen version remasterointi alkoi loppusyksystä 2016 ja ensimmäiset uudistetut jaksot valmistuivat helmikuussa 2017. Käsin piirretyn sarjan kuvanlaatu on tuotu HD-tasolle ja tarinoiden uusi suomenkielinen käännös ja korkealaatuinen äänitys on päivitetty vastaamaan modernia suomen kieltä.

Luokat: ,
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
VLDVD-404
Ääni
Dolby Digital Stereo 2.0 suomi
Levyjä
1
Ikäraja
Sallittu kaikenikäisille
Genre
Animaatio
Julkaisupäivä
3.11.2017
Alkuperäisnimi
Muumilaakson tarinoita 4
Alkuperämaa
Japani, Suomi
Studio/Jakelija
VLMEDIA
Esitysoikeus
Kyllä