MUUMILAAKSON TARINOITA 6: SEIKKAILU VIIDAKOSSA

Seikkailu viidakossa -DVD sisältää jaksot:

– Trooppiset taikasiemenet (jakso 17):
Pitkäkestoinen helle on kuivattanut joenkin Muumilaaksosta. Muumipeikko, Niiskuneiti ja Pikku Myy päättävät virkistää itseään uimalla ja huomaavat mystisen laatikon kelluvan vedessä. Laatikosta löytyy trooppisten kasvien siemeniä, jotka Muumit päättävät kylvää, vaikka Hemuli on vahvasti sitä mieltä, että se on silkkaa ajanhukkaa. Yöllinen rankkasade saa siemenet itämään ja aamulla Muumit heräävät keskellä viidakkoa!

– Viidakko (jakso 18):
Lihansyöjäkasvit piirittävät Muumitaloa, mutta Nuuskamuikkusen huuliharpun soitto saa ne leppymään. Haisuli päättää hankkia viidakkoon villieläimiä läheisestä eläintarhasta. Pian viidakossa vilisee nälkäisiä tiikereitäkin!

– Eläintarhan eläimet (jakso 19):
Muumit ystävystyvät villieläimien kanssa. He koittavat piilotella uusia ystäviään eläintarhan miehiltä, jotka haluavat vangita heidät. Talvi tekee kuitenkin hiljalleen tuloaan ja villieläimet päättävät palata lämpimiin häkkeihinsä. Eläinten palautuksessa tapahtuu kuitenkin sekaannus ja Muumit päätyvät häkkeihin mukamas virtahepoina.

 

Tove ja Lars Janssonin kirjoihin ja sarjakuviin perustuvan ja Dennis Livsonin tuottaman suomalais-japanilais-hollantilaisen suursarjan suomenkielisen version remasterointi on tehty tyyliltään alkuperäistä sarjaa huolellisesti kunnioittaen.

Muumilaakson tarinoita on kautta historian tunnetuin, katsotuin ja suurin suomalaiseen kirjallisuuteen perustuva animaatiosarja. Vuosina 1990-92 Japanissa kaikkiaan 600-henkisen tuotantotiimin voimin piirrettyä 104-osaista sarjaa on dubattu lukuisille kielille ja esitetty vähintään 124 maassa. Suomenkielisen version remasterointi alkoi loppusyksystä 2016 ja ensimmäiset uudistetut jaksot valmistuivat helmikuussa 2017. Käsin piirretyn sarjan kuvanlaatu on tuotu HD-tasolle ja tarinoiden uusi suomenkielinen käännös ja korkealaatuinen äänitys on päivitetty vastaamaan modernia suomen kieltä.

Luokat: ,
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
VLDVD-406
Ääni
Dolby Digital Stereo 2.0 suomi
Levyjä
1
Ikäraja
Sallittu kaikenikäisille
Genre
Animaatio
Julkaisupäivä
1.9.2017
Alkuperäisnimi
Muumilaakson tarinoita 6: Seikkailu viidakossa
Alkuperämaa
Japani, Suomi
Studio/Jakelija
VLMEDIA
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
6416415840676