Necromunda: Hired Gun

Suositussa Warhammer 40 000 -peliuniversumissa taistellaan nyt palkkasotureina

Nopeatempoinen ja toiminnantäyteinen Necromunda: Hired Gun -räiskintäpeli on nautinnollinen ja synkkätunnelmainen Warhammer-pelikokemus. Sen keskiössä on Necromunda, joka on synkkä, väkivaltainen ja kaikin puolin kurja paikka. Sinne kerääntyvät vain rohkeat, hullut ja epätoivoiset.

Necromunda on myös ympäristö, josta löytyvät moraalittomat ja välinpitämättömät palkkasoturit. Sellaiset, jotka ovat valmiita tekemään sen likaisen työn, johon moni ei halua käsiään liata tai joihin monenkaan rohkeus ja resurssit eivät riitä.

Pelaajan ohjastama päähahmo on yksi näistä palkkasotureista. Taistelija, joka luottaa vain rahaan, koiraansa ja aseeseensa. Parhaiten lojaalius ansaitaan palkkapussilla, sillä myös pelaajahahmon karvainen lemmikki täytyy ruokkia. Kyberkoira onkin mitä mainioin apuri ja kumppani, sillä mastiffit ovat perinteisesti hyviä vahti- ja metsästyskoiria. Kyberneettisistä varusteista puolestaan on apua, kun vastassa on joukko vaarallisia vastustajia.

Warhammer-peliuniversumissa vaaroja ja vastustajia riittää. Erilaiset mutantit, rikolliset ja kaaoksen kätyrit taistelevat jokainen oman etunsa puolesta. Myös muut palkkasoturit sekä erilaiset koneelliset hirvitykset vaikeuttavat työnsä tekevän antisankarin elämää. Kaikkeen ei kuitenkaan pysty kukaan itse, joten apua tarvitaan ja myös saadaan sekä vanhoilta liittolaisilta että uusilta tuttavuuksilta.

Mikään ei kuitenkaan ole ilmaista ja kaikesta pitääkin maksaa joko rahalla tai vastapalveluksilla. Töitä palkkasoturille myös riittää, sillä eri tahojen väliset sodat tarkoittavat työtä taistelun, pelastamisen tai muun palkkasoturille sopivan tekemisen merkeissä.

Asevalikoima on kattava ja koostuu niin lähitaisteluaseista kuin erilaisista ampuma-aseistakin. Niiden lisäksi pelihahmolla on erikoisvarusteita, kuten tartuntakoukku, joilla ongelmatilanteiden ratkominen helpottuu. Myös ryöstösaaliin kerääminen ja varusteiden kehittäminen ilahduttaa armottoman maailman taistelutehtävien keskellä.

Luokat: ,
Formaatti: XBSX
Tuotetunnus
XBS722NHG
Ikäraja
18
Julkaisupäivä
30.6.2021
Alkuperäisnimi
Necromunda: Hired Gun
Studio/Jakelija
PAN VISION, PELIT
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
3512899123809