NELINPELIÄ

Jokainen suhde alkaa suurin piirtein samalla tavalla. Kipinät sinkoilevat ja lakanat saavat kyytiä. Mutta ajan mittaan tulee myös suvantovaiheita, jolloin katse kiinnittyy hyvän näköiseen ruohoon aidan toisella puolella. Voiko parisuhde kestää alkuinnostuksen jo laannuttua?

Carly ja Allen ovat aviopari, joista kumpikin on alkanut kaivata lisämaustetta elämäänsä. Heidän tuttavapiirissään on kaksi sinkkua, Ben ja Fiona, jotka pariskunta järjestää näpsäkästi yhteen. Ben vie Fionan vihille ja Allen tajuaa viimein olevansa ihastunut Fionaan. Ben taas alkaa pian luoda ihailevia silmäyksiä Carlyn suuntaan. Carly suhtautuu Benin lähestymisyrityksiin varovaisen myönteisesti, varsinkin kun Ben väittää Allenin pettävän häntä Fionan kanssa. Yhden hulvattoman hotellivierailun aikana kortit jaetaan uusiksi: Allen ja Fiona lyövät hynttyyt yhteen ja Carly päätyy Benin syliin. Onko kaikki viimein kunnossa vai vieläkö parisuhdesoppaa täytyy hämmentää?

Emmy-ehdokas COLIN FIRTH (”Bridget Jones – elämäni sinkkuna”, ”Rakastunut Shakespeare”) ja MARIEL HEMINGWAY (”Harry pala palalta”) esittävät Allenia ja Carlya, jotka joutuvat – tahallaan ja tahtomattaan – mukaan uskomattomaan parinvaihtorulettiin. Purevaa komediaa ja puhuttelevaa parisuhdepohdintaa avokätisesti tarjoileva elokuva kuljettaa päähenkilöt alttarilta aina psykiatrin vastaanotolle – mutta mikä onkaan se lopullinen tuomio? Onko rakkaus arjenkestävää?

Luokka:
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
DVD1183611
Ääni
DD 5.1 Englanti
Kesto
84 minuuttia
Levyjä
1
Tekstitys
Suomi, ruotsi, tanska, norja
Studio/Jakelija
NORDISK FILM
EAN
6420291157995