Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World

Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World
Nelke and the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World juhlistaa sarjan 20-vuotista taivaltaan ja sen kunniaksi pelaajat pääsevät maailmaan, jossa monet hahmot sarjasta ovat ovat olemassa samassa todellisuudessa ja keskiössä on tällä kertaa kaupungin rakentaminen.
Nelke and the Legendary Alchemists: Ateliers of the New Worldissa pelaajan hahmona on nuori aatelisnainen Nelke von Lestamm, jota on aina kiehtonut muinainen legenda Granzweitin tietäjästä, joka on tarina Granzweit-puusta, jonka sanotaan antavan suuret voiman sille, joka löytää puun.
Nelken kasvettua hänelle valkeni, ettei hänellä välttämättä ole lahjoja alkemiaan, hän päätti opiskella kovasti tullakseen valtion työntekijäksi ja auttaakseen ympäröiviä ihmisiään.
Sinä päivänä, kun Nelke on valmistumassa akatemiasta, kuulee hän kuitenkin huhun, jonka mukaan etsitty puu saattaisi sijaita hänen isänsä mailla lähellä pientä Westwaldin kylää.
Nelken isä antaa tälle luvan etsiä puuta, mutta yhdellä ehdolla – tämän tulee ryhtyä alueen kuvernööriksi ja kehittää Westwaldista kukoistava kaupunki.
Pelaajan kehittäessä Westwaldia pienestä viehättävästä kylästä kukoistavaksi kaupungiksi, tarvitsee hän myös apua niiltä useilta alkemisteilta, jotka asettuvat kaupunkiin.
Pelaaja pääsee tekemään tuttavuutta monien alkemistien kanssa, ketkä ovat esiintyneet Atelier-sarjassa aiemmin mukaan lukien Salburg-, Arland-, Dusk- ja Mysterious-osia tähdittäneet alkemistit!

Luokat: , ,
Formaatti: NSW
Tuotetunnus
3HD535062
Ikäraja
7
Julkaisupäivä
29.3.2019
Alkuperäisnimi
Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World
Studio/Jakelija
3HD
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
5060327535062