NHL 22

Tämä on läpimurtojääkiekkoa
Frostbite -pelimoottoria käyttävä EA SPORTS NHL 22 on aivan yhtä supertähti kuin kaukalossa olevat pelaajat tähän saakka realistisimmassa jääkiekkopelikokemuksessa.
Suurin muutos on, että nyt laitetaan vanha pelimoottori telakalle ja otetaan Battlefield, FIFA ja Madden -pelien Frostbite -pelimoottori käyttöön. Muutos tulee olemaan hyvin näkyvä. Näet paljon tarkemmin eri yksityiskohtia ja se myös sulavoittaa peliä. Myös eri mailojen käytön huomaa nyt myös pelissä.

NHL 22 pelissä tulee myös uusi Superstar X-Factors -järjestelmä. Siinä virtuaalipelaajille tulee niiden omat kyvyt paremmin esiin.

Koe EA SPORTS NHL ensimmäistä kertaa koskaan yhdellä alan tehokkaimmista pelimoottoreista, joka tuo vertaansa vailla olevia visuaalisia yksityiskohtia jokaiseen taklaukseen, harhautukseen ja laukaukseen. Supertähden X-Factorien avulla voit tuntea NHL-supertähtien persoonallisuuden ja voiman aivan uudessa kykyjärjestelmässä, joka avaa liigan parhaiden pelaajien ainutlaatuiset taidot. NHL-tähdet todella heräävät eloon EA SPORTS NHL 22 -pelissä autenttisesti oikeiden pelaajien taidon ja tyylin mukaisina tehden ajastaan kaukalossa vaikuttavampaa kuin koskaan ennen. Supertähden X-Factorit tuovat uuden luokkaan perustuvan strategian jokaiseen pelitilaan aina HUTista World of Cheliin. EA SPORTS NHL 22 on aivan uusi peli uudelle sukupolvelle. Se antaa sinulle enemmän tapoja pelata ja kilpailla kuin koskaan ennen. Tämä on läpimurtojääkiekkoa.

VISUAALISET PÄIVITYKSET
Frostbite-pelimoottori tarjoaa valtavia visuaalisia päivityksiä, jotka parantavat realismia merkittävästi koko NHL 22 -pelissä. NHL:n supertähdet tuntuvat elävämmiltä kuin koskaan ennen uudistetun pelaajan näköisyyden ja upouusien silmäanimaatioiden ansiosta. Animaatiot seuraavat pelaajan ympärillä olevia tapahtumia ja reagoivat niihin.

TUNNE SUPERTÄHDEN X-FACTORIEN TEHO
Tämän peliä muuttavan järjestelmän avulla hyödynnät ainutlaatuisia kykyjä, jotka saavat tähdet tuntumaan tähdiltä, kun he vaikuttavat peleihin uusilla tavoilla. Liigan eliittipelaajille varatut ja heidän inspiroimansa supertähden X-Factor -kyvyt erottavat parhaat pelaajat muista kouriintuntuvilla tavoilla, jotka tunnet, kun he ovat kaukalossa.

LÄHETTILÄS-KYVYT
Tämän peliä muuttavan järjestelmän avulla voit hyödyntää ainutlaatuisia pelaajakykyjä, jotka saavat tähdet tuntumaan tähdiltä, kun he vaikuttavat peleihin uusilla tavoilla. Supertähden X-Factor -kyvyt erottavat parhaat pelaajat muista kouriintuntuvilla tavoilla, jotka voit tuntea, kun he ovat kaukalossa.

NOPSASTI VAIN
Saa valtava tehostus nopeiden laukausten voimakkuuteen ja tarkkuuteen luistellessasi.

NOPEA NAPPAAJA
Nappaa kiekko keneltä tahansa silmänräpäyksessä. Lisää syötönkatkojen nopeutta ja kantamaa.

LAVASTA LAPAAN
Kätevä kyky tehdä lättysyöttö automaattisesti ja saada tavallista parempi tarkkuus rystyllä ja vähentää voiman heikennyksiä syötöissä näkökentän sisällä. Näe kaikki ja ole valmiina kaikkeen.

Luokat: , ,
Formaatti: PS5
Tuotetunnus
PS570NHL22
Ikäraja
12
Julkaisupäivä
15.10.2021
Studio/Jakelija
PAN VISION, PELIT
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
5030935124811