Observer: System Redux (Day One Edition)

Observer: System Redux (Day One Edition)
Day One Edition sisältää Observer: System Redux -pelin, fyysisen taidekirjan sekä soundtrack audio-cd:n.
Observer: System Redux on palkintoja voittaneen kyberpunk-trillerin lopullinen versio, joka on uusittu ja muokattu seuraavaa sukupolvea varten.
Veteraani-Observerit voivat sukeltaa syvemmälle tähän dystopiseen todellisuuteen, kiitos uusien ratkaistavien tapausten.
Errant Signal, Her Fearful Symmetry ja It Runs in the Family lisäävät uuden tason pelin tarinaan niiden käsitellessä ajatuksia herättäviä teemoja tulevaisuudesta, joka voi pian olla tätä päivää.
Tapausten lisäksi System Redux laajentaa peliä uusilla pelimekaniikoilla, löydettävillä salaisuuksilla, uudistetulla hiiviskelyllä, ylimääräisillä neurokuulusteluilla ja elämänlaatua parantavilla päivityksillä, jotka on luotu Observer-yhteisön avustuksella.
Uusilla pelaajilla on tilaisuus kokea yksi jännittävimmistä kyberpunk-tarinoista kaikessa sen seuraavan sukupolven loistossaan: tarjolla on 4K-resoluutio, parannetut tekstuurit, uudet animaatiot, mallit ja tehosteet, mitkä on uudistettu leuan loksauttavalla säteenseurannalla ja HDR-valaistuksella.
Vuosi on 2084. Tulevaisuus on paljon synkempi kuin kukaan saattoi kuvitella. Ensin iski digitaalinen Nanophage-rutto, joka tappoi tuhansia mieltään ja kehoaan muokanneista.
Sitten saapui sota, joka hävitti ja murskasi sekä lännen että idän. Ja kun kenestäkään ei ollut enää hallitsemaan, yhtiöt tarttuivat tilaisuuteen ja loivat omia kieroja imperiumejaan.
Olet yhtiöiden sorron työkalu. Pelätty ja inhottu. Murtaudut epäiltyjen mielten pimeimpiin nurkkiin.
Luikertelet heidän uniinsa, paljastat heidän pelkonsa ja irrotat kaiken mitä tutkimuksesi voisi vaatia.
Olet Observer.

Luokat: ,
Formaatti: PS5
Tuotetunnus
3HD691370
Ikäraja
16
Julkaisupäivä
16.7.2021
Alkuperäisnimi
Observer: System Redux (Day One Edition)
Studio/Jakelija
3HD
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
4020628691370