Rocket League Collector´s Edition, PS4

Vauhdikasta autourheilun ja jalkapallon sekoitusta hauskana moninpelinä.
Suosiota ja hyviä arvosteluita lehdistössä kerännyt Rocket League on ainutlaatuinen yhdistelmä pallopelejä ja autourheilua.
Rocket League Collector’s Edition onkin vallankumouksellinen tapaus lajissaan, sillä pelissä yhdistyvät kaahailun tuoma vauhdin hurma sekä jalkapallomainen pelattavuus toisiinsa.
Ja mikäpä olisi lopulta mukavampi tapa nauttia hallitusta kaaoksesta kuin peltien kolistelu erilaisilla menopeleillä pyrkimyksenä tehdä siinä sivussa maaleja?
Rakettivetoiset nelipyöräiset taisteluautot edustavat tulevaisuuden urheilua ennennäkemättömällä tavalla.
Pelissä olevat autot yrittävät tehdä maaleja ihmispelaajien lailla, mutta autojen kolarointimahdollisuuksien, rakettitoimintojen ja muiden hauskojen lisäominaisuuksien ansiosta touhu on moninkertaisesti hauskempaa ja villimpää kuin perinteisissä pallo- ja kiekkolajeissa.
Pelissä on satoja erilaisia räätälöintivaihtoehtoja jokaiselle autolle sekä lukematon määrä erilaista yhdistelmää, joista koota oma ajokkinsa?
Rocket Leaguen erilaiset kenttävaihtoehdot puolestaan pitävät huolen vaihtelusta ja takaavat, ettei samaa kenttää tarvitse tahkota pelistä toiseen.
Rocket Leagueta voi pelata samalla koneella jopa neljän pelaajan kesken ja netissä peräti kahdeksan pelaajan otteluissa.
Lisäksi erilaisia pelimuotoja on useita erilaisia aina tasapainotetuista otteluista epäreiluihin asetelmiin – kuten vaikkapa yksi vastaan neljä -peleihin.
Rocket League tarjoaakin vallatonta hauskanpitoa niin yksin kuin porukassakin.
Collector´s Edition sisältää peruspelin lisäksi kolme laajennusosaa, jotka ovat “Supersonic Fury”, “Revenge of the Battle-Cars” ja “Chaos Run”.
Lisäksi mukana on neljä uutta ajoneuvoa, eksklusiivinen taiteellinen maalaus autoon sekä muuta lisäsisältöä.

Luokka:
Formaatti: PS4
Tuotetunnus
3HD410813
Ikäraja
 3
Julkaisupäivä
1.12.2017
Alkuperäisnimi
Rocket League Collector´s Edition
Studio/Jakelija
3HD
EAN
5051895410813