SAMBIC 1&2

Vuonna 1991 kehitetyn liikuntatrendin SAMBICin kahden videon materiaali on nyt samalla dvd:llä!

Kokeile uutta tanssillista liikekieltä, pistä lantio ja rintaranka liikkumaan, iloittele sambajunalla ja totea lopuksi: Olipas hauskaa! Tulipas hiki!

Sykettä kohottavat vauhdikkaat tanssit: samba-reggae, axé-tanssi ja karnevaalisamba. Uusi rytmi ja vauhdikkaat askeleet vievät kehon ja mielen Bahiaan ja Rio de Janeiroon!

Sambic 1

Sisältää liikuntatrendi sambicin yhden tunnin kokonaisuuden. Video on jatketta Tainan karnevaalisamba ja Tule´s Samba -videoille. Video koostuu sambareggaen ja karnevaalisamban opetuksellisista osuuksista, ilottelu- ja lihaskunto-osuuksista sekä venyttelyistä. Serenan vesipuisto ja luola-miljöössä kuvattu video herkuttelee eksoottisella tunnelmalla. Mukana soolotanssiosuuksia ja otteita Meu Samba Showsta 1996. (Video julkaistu vuonna 1999)
Video on tarkoitettu pääasiassa Sambicin harrastajille ja Sambic- ohjaajille, mutta kaikki Sambicista kiinnostuneet voivat kokeilla uudenlaista liikkumista.

Sambic 2

Sisältää myös sambictunnilla käytettyjä tansseja (samba, axé ja sambareggae). Kokeile hauskoja askelsarjoja Tainan ja Annen ohjauksessa. Jos olet jo tutustunut sambiciin, on tämä video juuri sinulle. Mukana otteita Sambicin Rion matkalta (kevät 2003) sekä Helsingin kesäkarnevaaleista (14.6.2003) (Video julkaistu vuonna 2003)

Dvd:n on suunnitellut, käsikirjoittanut ja tuottanut tanssija, tanssipedagogi ja liikuntatuotteiden Sambic, Tule’s Samba ja Samkid kehittäjä Taina Kanerva.

Luokat: , ,
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
DVD7453
Ääni
mono suomi
Kesto
87 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
3
Tekstitys
ei tekstitystä
Genre
Harraste
Valmistumisvuosi
2005
Studio/Jakelija
PAN VISION
EAN
6416335174530