Star Wars Jedi Knight Collection *POISTUVA TUOTE*

Star Wars Jedi Knight Collection
Kaksi Star Wars -peliä sisältävä paketti, jossa on mukana pelit Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast ja Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy.
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast on Kyle Katarnin klassikkoseikkailu ja legendaarinen yksinpelieepos modernilla ohjauksella ja trophy-saavutuksilla.
Olet Kyle Katarn, uuden tasavallan agentti, joka taistelee galaksia piinaavaa pahuutta vastaan valomiekallaan ja täydellä Voiman mahdilla.
Valitse varusteesi viisaasti 13 aseen valikoimasta. Listalta löytyvät esimerkiksi pirstojakivääri, lämpökranaatit, miinat ja wookiejousi.
Pistä taitosi koetukselle 24 yksinpelitehtävässä, neljässä eeppisessä pomotaistelussa ja yhdessä unohtumattomassa kantiinassa.
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy on klassikko trophy-saavutuksilla ja modernilla ohjauksella höystettynä.
Pelaa uutena innokkaana oppilaana, joka haluaa oppia Voiman salat itseltään jedimestari Luke Skywalkerilt pelaten 1-16 pelaajan kesken.
Tarjolla on kuusi eri pelimuotoa, kuten Siege, Capture the Flag ja Free for All.
Mukauta hahmoasi valitsemalla ulkonäkö ja sukupuoli ja astu sitten jediakatemiaan oppimaan Voiman mahdollisuuksista ja vaaroista.
Rakenna oma valomiekkasi kahvasta terään.
Kun edistyt pelissä, voit oppia kahden valomiekan käytön salat tai saada haltuusi Darth Maulin kuuluisaksi tekemän kaksiteräisen valomiekan.
Ole tekemisissä kuulujen Star Wars hahmojen kanssa lukuisilla Star Warsin tapahtumapaikoilla.
Tee äärimmäinen valinta – taisteletko hyvän ja vapauden puolesta valon puolella vai lähdetkö vallan ja pahuuden polulle pimeälle puolelle?

Luokat: ,
Formaatti: PS4
Tuotetunnus
3HD076878
Ikäraja
16
Julkaisupäivä
26.10.2021
Alkuperäisnimi
Star Wars Jedi Knight Collection
Studio/Jakelija
3HD
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
9120080076878