Street Fighter V Champion Edition

Street Fighter V: ChampionEdition sisältää kaiken alkuperäisen Street Fighter V -pelin sisällön sekä myöhemmin julkaistun Street Fighter V: Arcade Edition -pelin lisäykset. Tämän myötä mukana on pelisarjan kattavin hahmo-, asu- ja kenttävalikoima.

Yhteensä erilaisia hahmoja on peräti 40, tasoja 34 ja asuvaihtoehtoja yli 200. Pelimuotoja on tarjolla kaikille taitotasoille harjoituspelimuodoista monipuolisiin moninpelitiloihin.Lisäksi mukana on kokonaisvaltainen tarinatila.

Kiinnostavin hahmolisäys on Street Fighter III -pelistä tuttu loppuvastus ja Secret Societyn johtaja Gill. Hänen erikoisvoimiaan ovat tulen ja jään hallinta ainutlaatuisella tavalla.
Street Fighter V: ChampionEdition sisältää kaiken alkuperäisen Street Fighter V -pelin sisällön sekämyöhemmin julkaistun Street Fighter V: Arcade Edition -pelin lisäykset. Tämänmyötä mukana on pelisarjan kattavin hahmo-, asu- ja kenttävalikoima.

Yhteensä erilaisia hahmoja onperäti 40, tasoja 34 ja asuvaihtoehtoja yli 200. Pelimuotoja on tarjollakaikille taitotasoille harjoituspelimuodoista monipuolisiin moninpelitiloihin.Lisäksi mukana on kokonaisvaltainen tarinatila.

Kiinnostavin hahmolisäys onStreet Fighter III -pelistä tuttu loppuvastus ja Secret Societyn johtaja Gill.Hänen erikoisvoimiaan ovat tulen ja jään hallinta ainutlaatuisella tavalla.

Luokat: , ,
Formaatti: PS4
Tuotetunnus
44793SFVCE
Ikäraja
12
Julkaisupäivä
14.2.2020
Alkuperäisnimi
Street Fighter V Champion Edition
Studio/Jakelija
PAN VISION, PELIT
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
505506090163