The Eternal Cylinder

The Eternal Cylinder
The Eternal Cylinder -pelissä pelaajat ohjaavat herttaisten trebhum-otusten laumaa ja tutkivat eriskummallista muukalaismaailmaa, joka pursuaa eksoottisia elämänmuotoja ja surrealistisia ympäristöjä.
Kaiken aikaa uhkana on Cylinder, jättimäinen, muinaista alkuperää oleva kierivä rakenne, joka murskaa kaiken tielleen joutuvan.
Uniikissa muukalaisekosysteemissä reaaliaikainen maailman tuhoutuminen, eläinten tekoäly, luontainen tutkimusretkeily ja pulmatehtävät yhdistyvät unohtumattomaksi seikkailuksi.
Trebhumit aloittavat ravintoketjun pohjalta, mutta ne kykenevät muuntumaan ja kehittämään uusia fyysisiä ominaisuuksia ja kykyjä syömällä erilaisia kasveja ja eläimiä.
Otukset voivat kehittää kymmeniä mutaatioita, joilla voi olla uusia transversaalisia taitoja, kuten lento- tai uimakyky uusille alueille pääsemiseksi, sekä uusia aisteja pulmista ja vaaroista selviämiseen.
Jokaisella trebhumilla voi olla erilaisia mutaatioita, mikä antaa pelaajille vallan luoda ainutlaatuisen lauman.
Jokainen mutaatio muuttaa myös trebhumin ulkomuotoa, ja näiden yhdistäminen luo uusia yllättäviä olentotyyppejä, joita pelaajat voivat löytää luonnollisesti tutkiessaan monimuotoista muukalaismaailmaa.

Luokat: , ,
Formaatti: PS5
Tuotetunnus
3HD600462
Ikäraja
12
Julkaisupäivä
2.12.2022
Alkuperäisnimi
The Eternal Cylinder
Studio/Jakelija
3HD
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
5056635600462