THE PHANTOM OF THE OPERA – 25TH ANNIVERSARY

Maailman kuuluisin ja menestynein musikaali, Andrew Lloyd Webberin The Phantom of the Opera, täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Merkkivuoden kunniaksi Cameron Mackintoshin upea juhlatuotanto esitettiin Finnkinon elokuvateattereissa lokakuussa, ja yleisön pyynnöstä musikaalista järjestetään nyt myös uusintanäytökset joulukuun puolivälissä kaikilla Finnkinon paikkakunnilla. Ainutlaatuinen esitys on tallennettu live-esityksestä sellaisenaan valkokankaille esitettäväksi Lontoon Royal Albert Hallissa 2. lokakuuta 2011.

The Phantom of the Opera at the Royal Albert Hall -esityksen pääosissa ovat Ramin Karimloo Oopperan kummituksena ja Sierra Boggess Christinenä. Muissa rooleissa nähdään Barry James Monsieur Firmininä, Gareth Snook Monsieur Andréna, Liz Robertson Madame Girynä sekä Wynne Evans Piangin osassa. Mukana on yhteensä yli 200 näyttelijää ja soittajaa sekä tähtivieraita.

Musikaalin juhlanäytöksen on ohjannut Laurence Connor ja lavastuksesta sekä koreografiasta vastasi Gillian Lynne, perustuen alkuperäiseen Hal Princen ohjaamaan lontoolaistuotantoon jossa Lynne oli myös lavastajana ja koreografina. Valaistuksesta vastaa Patrick Woodroffe ja Andrew Bridge ja äänestä Mick Potter.

Luokka:
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
DV8287151
Ääni
Englanti DD 5.1
Kesto
176 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
3
Tekstitys
Ei tekstitystä
Genre
Musikaali
Julkaisupäivä
2.5.2012
Alkuperäisnimi
Phantom of the Opera at The Royal Albert Hall
Valmistumisvuosi
2011
Studio/Jakelija
UNIVERSAL SONY
Näyttelijät
Ramin Karimloo