Trek to Yomi

Trek to Yomi
Trek to Yomi on ultratyylitelty ja elokuvamainen toimintaseikkailu, joka seuraa Hirokin kiehtovaa tarinaa tämän kaatuessa pahuuden voimille.
Koe hänen sankarillinen matkansa, kun Hiroki täyttää epäonnistuneen lupauksensa pelastaa kansa, jota hän on vannonut suojelevansa.
Nuori miekkamies Hiroki vannoo kuolevalle mestarilleen suojelevansa kyläänsä ja rakastamaansa kansaa kaikkia uhkia vastaan.
Tragedian kohtaaman ja velvollisuuksiensa sitoman yksinäisen samurain on matkattava elämän ja kuoleman tuolle puolen kohdatakseen itsensä ja päättääkseen kuinka edetä.
Klassisten samuraielokuvien henkeä noudattavat henkeäsalpaavat kuvakulmat ja silmiinpistävät grafiikat luovat Trek to Yomissa aidon elokuvamaisen pelikokemuksen.
Käy säälimättömien miekkamiesten ja yliluonnollisten olentojen kimppuun suoraviivaistetussa taistelujärjestelmässä, joka perustuu perinteisille samuraiaseille.
Jännittävä toiminta ja synkät hetket asetetaan unohtumatonta musiikkia vasten, joka tuntuu autenttiselta feodaaliajan Japanin ympäristössä.

Luokat: ,
Formaatti: PS4
Tuotetunnus
3HD889227
Ikäraja
18
Julkaisupäivä
31.3.2023
Alkuperäisnimi
Trek to Yomi
Studio/Jakelija
3HD
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
5060760889227