Trollhunters: Defenders of Arcadia

Dreamworks Animationin Tales of Arcadia -trilogia koostuu Trollhunters, 3Below ja innokkaasti odotetusta uudesta sarjasta Wizards, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna Netflixissä. Trilogia keskittyy näennäisesti tavalliseen Arcadia Oaksin kaupunkiin, joka sattuu olemaan maagisten ja mystisten linjojen keskellä, mikä tekee siitä liitoksen moniin taisteluihin muiden maailmallisten olentojen, kuten peikkojen, ulkomaalaisten ja velhojen, välillä. Uusi peli, DreamWorks Trollhunters Defenders of Arcadia, kertoo aivan uudesta tarinasta, joka sijoittuu kolmen sarjan eri maailmojen välille ja toimii keskeisenä kertomuksena, joka yhdistää trilogian.

”DreamWorks Trollhunters: Defender of Arcadia vie pelaajat kiehtovaan ja aitoon uuteen seikkailuun, joka esittelee sarjan keskeiset ystävyyden, uskollisuuden ja fantasian tukipilarit”, sanoo tuotannon, yleispelien ja digitaalisten alustojen johtaja Jim Molinets. ”Laajennettu rohkea ja luova tarina, joka on ilahduttanut faneja vuosia, peli herättää Arcadia Oaksin elävän maailman hauskoilla ja yllättävillä tavoilla.”

”Meillä on suunnaton kunnia olla mukana franchisingissa näin olennaisella tavalla”, sanoi Outry Gamesin toimitusjohtaja Terry Malham. ”Tales of Arcadia -trilogia erottuu suoratoistosisällön maailmassa uskomattomista lahjakkuuksista sarjan sisällön laajuuteen. Pelimme olla osa tätä ja työskennellä yhdessä Wayforwardin kanssa tunnetun kehittäjän kanssa kaiken yhdistämiseksi on meille unelma. ”

AVAINOMINAISUUDET:

All-Star Voice Talent -Sisältää peliin uutta sisältöä, joka on tallennettu Netflix-sarjan tähdiltä, mukaan lukien:
Emile Hirsch hahmona Jim Lake Jr.
David Bradley Merlininä
Charlie Saxton Tobyna
Lexi Medrano hahmona Claire
Alkuperäinen tarina – Hyppää Trollhuntersin maailmaan Jim Lake Jr. ja valmistaudu pysäyttämään Time -pocalypse
Koe tutut kasvot – Matkusta ainutlaatuisten maailmojen läpi suosikkihahmoina hittisarjasta
Ryhdy Arcadian sankariksi – Nosta tasot haarniskoihin ja kykyihin tullaksesi tehokkaammiksi kuin koskaan ja hanki auttava käsi rakastetuilta hahmoilta paikallisessa yhteistyötilassa

Luokat: , ,
Formaatti: NSW
Tuotetunnus
1154397
Ikäraja
7
Julkaisupäivä
3.2.2023
Alkuperäisnimi
Trollhunters: Defenders of Arcadia
Studio/Jakelija
EXCALIBUR MEDIA
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
5060528033091