TULE’S SAMBA 1&2

Tule’s Samba on mieltä ja kehoa vahvistava ja virkistävä liikuntamuoto! Tule’s Samba (mm. tuki- ja liikuntaelinsairaat ja muut erityisryhmät) kuuluu Sambicin kehittämiin liikuntatuotteisiin. Videon tanssilliset askelsarjat sopivat myös odottaville ja synnyttäneille naisille, senioreille ja työporukoille ja totta kai miehille!

Tule’s Samba 1: ohjelma koostuu yksinkertaisista ja nivelystävällisistä samba-reggaen ja karnevaalisamban askelten opetusosuuksista, lihaskunto-osuudesta ja iloitteluosuudesta sekä venyttelyistä. Mukana on myös Tuoli-Sambic!

Tule’s Samba 2: on jatketta Tule’s Samba 1 -ohjelmalle. Uudessa Tule’s Samba -ohjelmassa on helpot sarjat toteutettu sekä istuen että seisten! Taina ja Anne näyttävät äitiensä kanssa miten samba-reggaen ja samban sarjat tehdään turvallisesti ja brasilialaisista rytmeistä nauttien. Mukana myös fysioterapeuttimme Johannan liikeanalyysiosuus. Pistetään positiiviset energiat pyörimään! Tule’s Samban liikkeet vaikuttavat mm. ryhtiin, selän toimintaan ja lantion hallintaan.

DVD:n on suunnitellut, käsikirjoittanut ja tuottanut tanssija, tanssipedagogi ja liikuntatuotteiden Sambic, Tule’s Samba ja Samkid kehittäjä Taina Kanerva.

Tule’s Samba 1: musiikki Meu Samba CD, kesto 50 min.

Tule’s Samba 2: musiikki Caipirinha CD, kesto 45 min.

Luokat: , ,
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
DVD7454
Ääni
mono suomi
Kesto
95 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
3
Tekstitys
ei tekstitystä
Genre
Harraste
Alkuperäisnimi
Tule's Samba 1&2
Valmistumisvuosi
2005
Studio/Jakelija
PAN VISION
EAN
6416335174547