WALLACE & GROMIT: KANIN KIROUS

Kanan lento -elokuvan tekijöiltä ilmestyy nyt Wallace & Gromitin, juustoa rakastavan keksijän ja hänen terävä-älyisen koiraseuralaisensa menestyksekäs elokuvadebyytti. Suosittu parivaljakko tunnetaan ympäri maailmaa Oscar®-palkituista lyhytelokuvistaan.
Wallacen ja Gromitin kotikylässä eletään odotuksen aikaa. Asukkaat jännittävät sydän pamppaillen kenen rakkaudella kasvattama vihannes voittaa vuotuisen kilpailun himotusta jättivihanneksen tittelistä. Kilpailijat uskovat vihannestensa turvatoimet biodynaamisen parivaljakon, Wallacen ja Gromitin järjestettäväksi. Tarkoin vaalitut ja rakastetut vihannekset alkavat kuitenkin kadota kasvihuoneista ja puutarhoista huolimatta sankareiden mahtavasta maineesta ja mielettömistä metodeista. Paniikki leviää kaupunkiin ja huhujen levitessä hurjasta kasvissyöjähirviöstä on sankarikaksikon ylitettävä omat kykynsä ja kyläläisten odotukset pysäyttääkseen varkaudet ja saadakseen tämän vegaanien valtiaan lopullisesti telkien taakse.

Extrat:
Sisäpiirin tietoa maailmankuuluista hahmoista ja niiden luojista, Katsaus upeisiin tekniikoihin, kuten esim. ”kanin rakentaminen”, Loistavia pelejä: Anti-Pesto SWAT-ryhmä, Victor Quartermainen ja Lady Tottingtonin tyyliopas, Hauskoja tulostettavia aktiviteetteja ja muuta!

Luokka:
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
DVD124916
Ääni
Dolby Digital 5.1 SUOMEKSI & in English...
Kesto
81 minuuttia
Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Englanti
Studio/Jakelija
UNIVERSAL SONY
EAN
5050583026091