Suomalainen elokuvapalvelu

Elokuvapalvelu J. Suomalainen Oy on kirjastoille kuvatallenteita (DVD- & Blu-ray-elokuvat) tarjoava yritys. AV-aineiston toimittajana kirjastoille omaamme pitkäaikaisen ja vankan kokemuksen, sillä olemme aloittaneet toimintamme vuonna 1984 nimellä Kielipalvelu J. Suomalainen Oy. Nimemme mukaisesti aloitimme toimintamme kielikurssimateriaalin (kielikasetit ja -kirjat) toimittajana. Ajan kuluessa toimintamme painopiste siirtyi yhä enemmän lainausoikeuksin varustettujen elokuvien tarjoamiseen kirjastoille. Tällä hetkellä tuotevalikoimamme käsittääkin yksinomaan kirjastoille tarjottavat kuvatallenteet. Vuoden 2013 alussa päätimme muuttaa toiminimemme muotoon Elokuvapalvelu J. Suomalainen Oy, joka kuvastaa paremmin tämänhetkisen yritystoimintamme luonnetta erittäin monipuolisena ja kokonaisvaltaisesti kirjastoja palvelevana kuvatallennetoimittajana. Haluamme kiittää kirjastoasiakkaitamme pitkäaikaisesta, miellyttävästä yhteistyöstä AV-aineiston parissa ja toivomme uuden verkkokauppamme myötä voivamme palvella kirjastoja entistäkin paremmin ja monipuolisemmin.

Olemme useiden vuosien ajan panostaneet monipuolisen ja korkealuokkaisen kirjastoelokuvien valikoimamme luomiseen. Niinpä olemmekin tällä hetkellä DVD- ja Blu-ray-elokuvien johtava toimittaja Suomen kirjastoille. Laaja tuoterepertoaarimme sisältää aikuisten ja lasten elokuvien lisäksi myös monipuolisen valikoiman dokumenttielokuvia ja TV-sarjoja.

Konsolipelit otimme valikoimaamme v.2017

Myyntiedustajamme käyvät entiseen tapaan paikan päällä kirjastoissa esittelemässä alati monipuolistuvaa tuotevalikoimaamme.

Suomalainenelokuvapalvelu.fi on Elokuvapalvelu J. Suomalainen Oy:n kirjastoja palveleva verkkokauppa. Sivustomme on tarkoitettu ainoastaan kirjastojen kuvatallennehankintoja hoitavien henkilöiden käyttöön.

Haluamme mielellämme yhteistyössä kirjastojen kanssa kehittää palvelujamme mahdollisimman sujuviksi ja toimiviksi, joten otamme auliisti vastaan palautetta asiakkailtamme – niin ”risuja kuin ruusujakin”.

Yhteistyöterveisin

ELOKUVAPALVELU J. SUOMALAINEN OY
Jarmo Suomalainen
toimitusjohtaja