PEDRO ALMODÓVARIN UUTUUSELOKUVA ENSI-ILLASSA 30.8.2019

Espanjalaisen elokuvan omaleimaisen legendan Pedro Almodóvarin uutuuselokuva Kärsimys ja kunnia on ensi-illassa 30.8.2019. Huippuohjaajan aiempia elokuvia on saatavilla meiltä edulliseen kirjastohintaan – 16.9. saakka 35 % festarialennuksella.

KUVATALLENTEIDEMME ASIAKASTILAISUUS LUOSTOLLA – FESTARITARJOUKSET NYT AKTIVOITU

35-v. juhlavuotemme kunniaksi kaikki ennen vuotta 2019 julkaistut elokuvat ja tv-sarjat huikealla 35 % erikoisalennuksella.

Alla esimerkkejä festaritarjouksistamme:

Lisää tarjousnimikkeitä löytyy esitteistämme:

Katso tästä kaikki esitteemme

 

 

OLLI MÄKI IN MEMORIAM: NYRKKEILYLEGENDASTA KERTOVA HYMYILEVÄ MIES -ELOKUVA NYT MEILTÄ

Suuri suomalainen urheilulegenda ja sympaattinen persoona Olli Mäki menehtyi lauantaina (6.4.2019) pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana.

Olli Mäki oli yksi  Suomen lahjakkaimmista ja menestyneimmistä nyrkkeilijöistä voittaen muun muassa Euroopan mestaruuden sekä amatöörinä että ammattilaisena.
Elis Ask järjesti Mäelle höyhensarjan maailmanmestaruusottelun Helsingissä elokuussa 1962. Juuri ennen mestaruusottelua hän oli tavannut tulevan vaimonsa Raijan. Vuonna 2016 valmistui parin rakkaustarinasta ja MM-ottelusta kertova palkittu elokuva Hymyilevä mies.

https://www.is.fi/nyrkkeily/art-2000006061383.html?cs=email

CD-levyt saapuivat valikoimiimme

Laajennamme valikoimaamme huhtikuussa 2019 CD-levyillä kilpailukykyiseen hintaan, tästä linkistä pääsette tutustumaan valikoimaan, joka laajenee viikoittain.

Musiikki – CD-levyt

 

Brittiläisen tv-komedian klassikoita jälleen saatavilla

Alkuvuoden aikana valikoimiimme on tullut kolme brittiläisen tv-komedian klassikkoa uusina DVD-julkaisuina. Englannin kuningaskunnan vaihtoehtoisesta historiasta kertova, Rowan Atkinsonin tähdittämä Musta kyy, John Cleesen legendaarinen Pitkän Jussin majatalo ja aikansa nuorten brittikoomikoiden tähdittämä The Young Ones – Älypäät ovat nyt saatavilla.

Musta kyy on julkaistu neljässä eri osassa, Pitkän Jussin majatalo ja The Young Ones – Älypäät molemmat kahdessa osassa

https://suomalainenelokuvapalvelu.fi/tv/dvd/