TOIMITUSEHDOT
Toimitamme kuvatallenteita ainoastaan kirjastoille ja kaikkien tuotteiden hintoihin sisältyy lainausoikeus kirjastokäyttöä varten.

TOIMITUSTAPA
Tuotteet lähetetään varastostamme Postin välityksellä. Pakkaus-, käsittely- ja toimituskulut näkyvät ostoskorissa ennen tilauksen vahvistamista. Tilauskohtainen kokonaistoimituskulu on 12,00 € + alv. Postin kuljetustariffien muuttuessa pidätämme oikeuden hinnanmuutokseen. Toimituksen jakautuessa useampaan osatoimitukseen ei jälkitoimituksista laskuteta lähetyskuluja.

TOIMITUSAIKA
Keskimääräinen toimitusaika on 1-2 viikkoa tilauspäivästä tai kuvatallenteen kirjastojulkaisupäivästä. Pidämme yllä varsin suurta varastoa ja suurin osa verkkokauppamme tuotteista toimitetaan suoraan omasta varastostamme. Varastotuotteidemme osalta pystymme tarvittaessa hyvin nopeisiin toimituksiin. Mikäli tilauksellasi on erityisen kiire, olisi hyvä varmistaa tuotteen toimitusaika etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse. Joillekin toimitusmyyntinimikkeille toimitusaika saattaa olla 3-4 viikkoa.

HINNAT JA ARVONLISÄVERO
Kunkin kuvatallenteen kohdalla näkyvä hinta (hinnat näkyvät vain rekisteröityneille kirjastoasiakkaillemme) on arvonlisäveroton hinta (alv 0 %). Ostokoriin valittujen tuotteiden tilausvahvistuksessa hinnat näkyvät arvonlisäverollisina. Laskuissa hinnat näkyvät nimikerivikohtaisesti sekä verottomina että verollisina hintoina.