Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä:
Elokuvapalvelu J. Suomalainen Oy
Veckjärventie 3 A
06150 Porvoo
asiakaspalvelu@elokuvapalvelu.fi

Rekisterin tietosisältö:
Asiakasrekisteri: asiakkaan nimi- ja osoitetiedot, sähköpostiosoite ja tilaushistoria.
Euroopan Union yleinen tietosuoja-asetus astui voimaan kaikissa EU:n jäsenmaissa 25.5.2018. Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn.

Tietolähteet:
Asiakkaat antavat itse tietonsa.

Henkilötietojen käsittelyn käyttötarkoitus:
Käytämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamiseen. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on verkkokauppamme (www.suomalainenelokuvapalvelu.fi) ja asiakkaan välinen kauppasopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle sekä asiakastilin perustamiselle ja tuotteiden tilaamiselle verkkokaupastamme. Henkilötietolain mukaisesti henkilötietoja voidaan käyttää myös markkinoinnin kohdistamiseen sekä Elokuvapalvelu J. Suomalainen Oy:n tuotteita, palveluja ja yhteistyökumppaneita koskevan informaation lähettämiseen.

Henkilötietoja käsittelevät:
Henkilötietojasi käsittelevät vain Elokuvapalvelu J. Suomalainen Oy:n työntekijät. Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksia ja hyvän tietosuojakäytännön mukaisia teknisiä ratkaisuja.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille:
Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille kuin ainoastaan lakisääteisten velvoitteiden perusteella ja tahoille, jotka ovat välttämättömiä toimitusten ja asiakaspalvelun hoitamiseksi. Henkilötietoja voivat yrityksemme ja sen työtekijöiden lisäksi vastaanottaa:
– kuljetusliike, joka toimittaa tuotteen asiakkaallemme
– tilitoimisto ja tilintarkastaja (kirjapitolain velvoitteiden perusteella)

Suomalainen Elokuvapalvelu Oy:n asiakas voi milloin tahansa irtisanoa verkkokauppamme asiakastilinsä ja pyytää poistamaan omat henkilötietonsa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
Aina kaikkea tietoa ei voida poistaa heti, koska lainsäädäntö voi velvoittaa säilyttämään osan asiakastiedosta tietyn vähimmäismääräajan (muun muassa kirjanpitolaki).

Halutessasi lisätietoja henkilötietoihisi ja asiakastiliisi liittyvissä kysymyksissä voi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: asiakaspalvelu@elokuvapalvelu.fi