BUBBLE GUPPIES 1. kausi, osa 1: Hyvää Simpan päivää

Tervetuloa vedenalaiseen kouluun! Tapaa pirtsakka Molly, pöhkö Gil, kekseliäs Coby, blondi Deema, kiltti Oona, neropatti Nonny, suloinen Kuplamusti ja heidän avulias opettajansa. Koulussa he saavat oppia monia jänniä asioita! Yhdessä he laulavat ja tanssivat popin, rockin ja hip-hopin tahdissa.

Bubble Guppies on näyttävä lastensarja, jossa ryhmä eskarilaisia seikkailee vedenalaisessa maailmassa. Uteliaat eskarilaiset eksyvät ihmeellisille seikkailuille, joissa he oppivat uusia ja ihmeellisiä asioita maailmasta.

Sisältää 2 jaksoa:

Hyvää Simpan päivää!: Kuplamuksut aikovat järjestää juhlat Simpalle ja lähettää kutsun hänen serkulleen Sampalle. Ensin heidän on kuitenkin selvitettävä miten posti toimii. Mikä on osoite? Mikä on leima? Mitä postilaatikkoon pudotetulle kirjeelle tapahtuu? Ja mikä tärkeintä, saako Samppa kutsunsa?

Kalapallo: Pelataan kalapalloa! Tänään järjestetään suuri turnaus, ja jos kuplamuksut aikovat onnistua, heidän on harjoiteltava pompottamista, heittämistä, kiinni ottamista ja joukkueena pelaamista. Ennen kaikkia heidän on muistettava pitää katseensa pallossa!

Luokka:
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
FP30180550
Ääni
Dolby Digital 2.0 suomi, ruotsi
Kesto
45 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
S
Tekstitys
ei tekstitystä
Genre
Animaatio
Julkaisupäivä
30.2.2017
Alkuperäisnimi
BUBBLE GUPPIES S1: Vol. 1
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Valmistumisvuosi
2011
Studio/Jakelija
FOX-PARAMOUNT
EAN
7340112732684
Musiikki
Andrew Hugget