CARD COUNTER

”Taksikuski” ja ”Kuin raivo härkä” -elokuvien Oscar-palkittuna käsikirjoittajana tunnetun Paul Schraderin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa elokuvassa näkyy vahvasti tekijän tunnusomainen, intensiivinen ja pitelemätön tyyli. Elokuvan vastaavana tuottajana toimii Martin Scorsese.

Syntien sovittaminen on pitkäjänteistä peliä Paul Schraderin elokuvassa ”The Card Counter”. Kostotrilleri kertoo uhkapelaajaksi ryhtyneestä sotavankien kuulustelijasta, jota menneisyyden haamut piinaavat. Intensiivistä draamaa tähdittävät Oscar Isaac, Tiffany Haddish, Tye Sheridan ja Willem Dafoe.

Entinen sotilas William Tell (Oscar Isaac) elättää itsensä pokeria pelaamalla. Eräänä päivänä hän kohtaa kostoa hautovan Cirkin (Tye Sheridan), joka pyytää hänen apuaan tasatakseen tilit yhteisen vihollisen, entisen upseerin (Willem Dafoe) kanssa. William ymmärtää, että hänellä on tilaisuus hyvittää omat pahat tekonsa estämällä Cirkin suunnitelmat, ja täten hän ottaa nuoren miehen mukaansa kiertämään kasinoita. Matkaa rahoittaa salaperäinen La Linda (Tiffany Haddish), ja kolmikon tähtäimenä on pokerin maailmanmestaruuskisat Las Vegasissa. Mutta yritys pitää Cirk kaidalla tiellä vetää Williamin yhä syvemmälle kohti oman menneisyytensä synkimpiä hetkiä…

Luokka:
Formaatti: DVD
Yksinmyyntinimikkeemme: saatavissa kirjastoille vain Elokuvapalvelusta.
Tuotetunnus
1375-34K
Ääni
englanti
Kesto
109 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi
Genre
Draamatrilleri
Julkaisupäivä
28.3.2022
Alkuperäisnimi
The Card Counter
Alkuperämaa
Iso-Britannia, Kiina, Yhdysvallat
Valmistumisvuosi
2021
Studio/Jakelija
SCANBOX ENTERTAINMENT
EAN
5709165706820